What have i done?

Sitter och lyssnar på linking park, och små chattar med Ludvig!
Imorgon bär de av som sagt till Åre, och åks skidor. Kommer säkert ta typ tio timmar. Och jag har inga nya låtar på min mobil. KUL° Får fråga jakke om han kan fixa lite låtar till mig. BTW så har min bror färgar håret, de vart väl snyggt! lite rött, men fint. Nu ska jag inte sitta här och tönta mig. Hejdå !

I cant breath this air.

Jag har haft så många chanser, och så många möjligheter. Men jag lät dom springa förbi mig, bara för att jag ville vara med dig. Men till vilket pris? Jag står ändå på samma plats som jag gjorde för ett år sen, då jag igen åter föll för dig.

Kizz ... my ass.

As fin bild ellen ritade igår, som jag var tvungen att fota!
nu kan ingen klaga på att jag inte bloggar, fasen vad jag har skrivigt inlägg. Och fler blire, hih.. måste passa på nu innan åre. Fast nu ska jag faktiskt kolla på tv6 play, eftersom de aldrig blev av förut! Ha de gött folket.

love you mum!

Bild på mitt öga, och nej jag redigerar de inte ;)
Asså min mamma är för söööt! vi började båka, över att jag hade pajat mina jeans, hon blev jätte arg. Typ skällde ut mig jätte mycket, sen så för fem minuter sen kommer hon in och ba " alice.. förlåt " jätte gullig pluffsi! <3
aja, måste berätta en sms konversation jag och min bror hade när vi stod bredvid varandra
Jacob - Jag sitter där ute
Alice - K
Jacob - Ok
Jag går ut, ställer mig bredvid honom och fotrsätter att smsa
Alice - Hej
Jacob - Läget?
Alice - Bra själv?
Jacob - Bra, as skön stol
Alice - Jaha bra. Skön matta. Jag hittade ett par byxor men dem var förstora
Jacob - Är mamma klar snart?
Alice - Vet inte. Skulle tro de
Alice - Bajs. Små fjortisar
Jacob - As coola.
jacob - jag orkar inte resa på mig, ska nog baka en kaka åt mig själv. Men vart börjar cirklarna egentligen?
Alice - Fyrkanter är bättre..
Jacob - Nej, men om du sätter dig ner och tänker för engångsskull, kommer du inse att du fortfarande kommer dö
- ja, vi sanckade inte på tio minuter vi bara smsade.. HAN ÄR STÖRD :)

Zombie.

Ditt namn står för besvikelse.

She could te

Love u alex, du är så fin. Glad att jag har en vän som du.

I go where ever you will go.


Egochock.

Har precis kommigt hem från Forum, eller för ett tag sen. Köpt en skjorta, som jag inte pallar ta bild på. För den ska packas ner till Åre, vi åker sek imorgon bitti ! I forum träffade jag först Malin Gutke & Julia hult, som jag stod och pratade med ett tag, sen Smsade IvI mig och frågade vad jag gjorde,för hon, johan & nuffi var påväg till forum.

Så träffade dem ett tag. IvI & Johan är ju bara för söta tilsammans. Jätte glad för din skull IvI. Ja, sen skulle jag träffa upp mamma och jacob igen, vid tre. Så k'kade vi lite granna. Sen träffade jag Sofie också, snackade lite med henne. Trevligt Trevligt.

Förlåt för ett överlångt inlägg. Men har knappt vart hemma idag, plus att min mamma är typ as grinig :s , palla. Aja, ska lägga in bilder från igår till datorn. Det regnade förut, och nu snöar de, palla ännu en gång. Men iallafall.. ha de bra, kommer nog in med rätt många inlägg ikväll!

Orminge.

Sitter i ellens dubbelsäng nu. Vi hade de super mysigt igår, vi kollade på " the blue lagoon " Där den där hetingen var skådespelare. Jävlar vad snygg han e.

Nu sitter vi bara och okollar på facebook, och om typ en och en halv timma kommer mamma och hämtar mig. ioch sen ska jag jobba en timma. Tyvärr tjänar jag inget idag, eftersom de är mitt egna lag, alltså nollettorna som jag ska träna. Sen måste alla säga grattis till Olivia stockinger som faktiskt fyller byxmyndig idag ! WIHOHOO

Gå djupt ner i själen.



Den där sötnosen är jag hemma hos nu, ( ellen ) Hon finns i länkar. Vi sitter och äter naturgodis, tror itne jag uppdaterar mer idag. Inte imorgon heller förne på kvällen. Nu ska hon rita av mig, jag som ar svårt att sitta still. Men klarar det. Btw.. love you ! <3

Matte prov avklarat.

Alex & Alex
Patrik ville få mig att se sexig ut. hahhaahahhahah
men jag körde ist " are you seriös " ???
Jag är klar med mitt prov nu! Jag blev klar först heh, och de gik typ bra? tror jag iallafall. Nu kom IvI ut också, de är jag, Alex, Alex, Patrik, Arvid, Greger. Så ja. Har inte mycket att säga. kommer inte kunna bloggaaa så mycket idag, eftersom jag ska träffa Konrad och sen hem till Ellen som jag troligen sover hos!
kram

Your hair was long when we first meet.

riktigt gammal bild!
Har precis kommigt hem från hallen, drog och tränade ändå! hihi. NEj, men jag fick typ panik (?). Ne inte de heller. ville bara spela innebandy helt eneklt. Det gick lite sådär, kände att jag fortfarande var förkyld. Förengångsskull så fick vi reda på varför Ebba aldrig byter om med oss. hennes målvaktskläder luktar så äckligt haha! Enligt henne då ^^ Nu blire duscha, sen te! sweet..

You with the sad eyes.

Som ni ser körde jag på osminkad idag!

Min super coola tröja. eller min brors, den kommer användas mycket i vår / sommar!
Kollar på simpsons, och funderar på att ta nått att äta. Är riktigt hungrig! Har inte ätigt något sen jag kom hem.  Onödig fakta så blire nog.. vanlij yoghurt och äpple bitar gött! Ha det bra (:

Clark.

Vad tror ni jag kollar på? kan de vara smallville. Alldels rätt! Idag är de och har vart hela dagen sol. Dagen har vart jätte bra, tror jag ch micki har kommigt in i får pingis period igen. Det var kul.. Även fast oscar typ är överdrivet hyberaktiv. Han kan inte stå still? Imorgon är de matteprov som jag kan, så behöver inte plugga, sen ska jag träffa Konrad och hans lillebror ett tag.

Gammal bild från i höstas

du e störd.

Ganska oseriösa.. iallafall jag ;)
Fasen vad jag har bloggat idag, ändå går de bara neråt. Ska inte blogga lika mycket imorgon och se vad som händer. :) aja.. ha en bra kväll nu ska jag plugga lite till, sen blire sova för min del.
Tack och hej

Grunden till svartsjuka, är rädslan att förlora någon man älskar.


Mikaela liskulla jansson. Vi har vart lite .. off senaste tiden. Vi vet båda varför, så därför tänker jag inte dra upp det. Men jag vill att du ska veta, att om ska de bli krig... vet du att jag inte ger mig i första hand. I will fight for you, i will winn. Cause i love you to much, to lose u, and you know that.. " jag älskar dig i vått och tort "
Behöver jag ens säga detsamma?

sommaren 10

Bild från en sommarkväll i augusti med ellen. Tänk er.. klockan halv nio på kvällen och solen fortfarande är uppe? Det är sjukt. Jag vill ha sommar. Och jag känner på mig att sommaren med Ellen kommer bli bäst. Konfemerar oss i tre veckor. Två vid riksgränsen, och en här hemma. Fan vad jag älskar sommaren. Kunna vara ute på kvällarna utan att frysa fossingarna av sig. Längtar så jag dör!

Nog om sommar saknader. Haha.. ni vet att jag sa " kul att de blir fler läsare, ni läser säkert bara för jag är sjuk " Stört. hade rätt. Haft runt sextio besökare när jag var sjuk. idag typ 32, haha.. skillnad asså. säg om ni vill ha nått mer i bloggen, sen börja komentera börjar bli lätt less på de här :)

we dont live. We just survive

Seriöst.. ibland får hon allt till det. Vi snackade om att jag pratade med en kille jag haft svårt att komma över, som hon då kallar puckort. haha.. ni kan läsa själva. Jag tyckte de var kul iallafall ;)

when the voice in my head starts to call my name. All i do, is listen one more time. Cause i'm never sure if its trying to make me feel bad, or if just wanted to be heard!

Bild från i lördags när det snöade.
Ja, vad har jag gjort idag? Förutom att ha bloggat som en galning? Jag har pluggat lite.. snackat med - Ellen, Ludvig, Jens, pascal och Konrad. Tod bort ett onödigt inlägg nyss. haha just nu sitter jag med en kopp te i handen och saknar sommaren. Hos Pascal var de 35 plus. gud så skööönt.

Pascal är ellens lillevän, haha.. nej men han är jätte trevlig en 21 åring från Afrika. Han är vekrligen super snäll och gullig. han tyckte min engelska var jätte bra ;) Han sak till Sverige någon gång. Han ville ha snö.. men jag sa att de var 25 minus i måndags, då ångrade han sig. och sa att han kommer dö om han kommer hit. Förståligt. Han bor ju Afrika liksom? haha (: Nu ska jag väl plugga lite till, kolla bloggar.. och facebook. På fredag blire lov. Pch de inviger jag med att vara me konrad som jag kanske sagt? Iallafall kameran hänger med då. Länge sen jag träffade min sötis till vän.

when the voice in my head starts to call my name. All i do, is listen one more time. Cause i'm never sure if its trying to make me feel bad, or if just wanted to be heard!

Ligger i min säng och typ dör. Jag kan lite av So'n, men känner på mig att de kommer gå utför imorgon. Men men. Orkar faktiskt inte plugga hela tiden. Sista vekcna nu innan lov skönt. På fredag ska jag till fourm och träffa konrad och hans lillebror jillis tror jag han stavas! Sen kanske kaaanske får sova hos ellen. Sen på söndag drar jag till Åre och åker skidor i en vecka. kul med snö! fast.. vill helst ha sommar nu. Hoppas på bra väder tack. Kvällens planer
1. Duscha
2. Måla naglarna igen.
3. Plugga med en kopp te.

Bjuder på en jätte gammal bild från sommaren 08.
Försök att hitta mig ;)

<3

Världens bästa.

Brandman <3 Brandflicka!

Chattar med Fredrik & Konrad. Söta påjkar båda två! Jag har mycket att skriva mer, än att jag kommer faila totalt imorgon. Men jag orkar inte bry mig. Mamma kommar döda mig om jag får dåligt. Men men!
Iallafall, har inte mycket att skriva.. vi hörs imorgon!

Gör mig inte till någon du vet att jag inte vill vara

First i tried to be all that you wanted me to be, then i tried to be perfekt, then i realized that im not how you want me to be, i'm not perfect, No... I'm just me.


I dont need to feel your arms around me. I'm okey anyway.

Ingorera mitt ansikte. Sitter med en kopp te, ska ta en dusch vid sju. Först blire lite mer plugg. Eftersom jag inte kan allt sådär jätte bra, haha! Men man kan ändå bara få G, förstår inte varför man då ska något jävla prov om man inte kan få mer än G.. ursäkta är bara lite pisst off :) 

Du hade mig, du släppte mig, du tog tillbaka mig, du hade mig, du släppte mig


Du är inte mogen för mig, än. Men när du väl själv inser det, kommer jag inte längre stå där.
Jag tröttnade inte på dig - Jag tröttnade på spelet du spelade med mitt hjärta.

Sitter i min säng i mörket,med min katt spinnandes bredvid mig, lasse lindh spelas på spotify. Imorgon bär de av till skolan, pratade nyss med mamma om det. Skönt. En skön vecka för mig helt eneklt. På söndag åker jag till Åre. som resten av Sverige. Hoppas på bra väder. Synd att jag hatar min skidjacka, den är alldels för bred för mig. Sen är de såpass hårt material att jag ser smällfet ut. Aja..

Its just a feeling

Randiga sockor,från barndomsbästis johanna.

Dem sitter och gosar sig på mina tossingar och fossingar. Var ute och fotade lite, bara för jag kände för det. Jag är trött, men imorgon blir de nog skola ändå. Trött på att sitta hemma, trött på att vara sjuk. Även om jag inte är hundra, så ska jag gå till skolan imorgon. Vart borta två dagar hundra procent på att jag har missat en massa.
Puss

Kärleken som försvann


Gammalt.

Hittade den här på min gamla youtube.
Det är sjukt, när jag ser den här tänker jag på allt. När vi låg i din säng, kollade på filmer. Vi bråkde typ hela tiden.. (?). Den gången vi var med Wale, och vi började bråka haha. När din pappa sa att jag var snygg. Kan inte säga att vi var tillsammans så länge. Men de betydde ändå för mig. För om jag aldrig hade gillat dig, hade jag aldrig blivit tsm med dig. Jag saknar de vi hade. Men jag är glad att vi är vänner idag, och vi måste ses snart hjärtat :)

sooner or later its over

Gammal bild på mig och robin, han blev super söt, haha jag bjuder på den ! ;)
Sitter i sommarkläder, och önskar att de var sommar. Jag ska nog ner och ta bölle. Fast jag känner för att baka .. -. hehe, Smsar med min mamma.. haha hon smsade och frågade hur jag mådde, då sa jag " sådär, själv " Hon svarar " men gumman då, jag är inte sjuk " hahahaha.. tyckte de var kul de. Nej vi hörs senare.

Wonderwall.

Jag saknar dig, jag saknade dig redan när du sa att du skulle gå. Längtar till sommran, då ska jag träffa dig. Ja fan vad jag ska träffa dig.

Whats the point of trying?

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Tror inte de blir någo skola imorgon, så jag blir någorlunda frisk. Bra för då kan jag plugga svenska, dåligt att jag kommer komma efter. godnatt <3

Tävling.

Jag är med i en tävling hos Sara.
Man kan vinna ett valfritt löshår.
Min motivation är  ;
För drygt en vecka sen, klippte jag mitt hår kort. Och jag mår faktiskt väldigt dåligt pga av det. Något som mina vänner vet. Och de kanske är ganska töntigt osv att må dåligt pga sitt hår. Men jag gör det. Jag önskar att jag aldrig hade klippt av mitt långa blonda hår. Men gjort är ju gjort. Men de är därför jag vill få chansen att vinna de här löshåret. Kanske få tillbaka min självkänsla ch självförtroende. Eftersom jag är sån som bryr mig väldigt mycket om mitt hår, speciellt
. Så man får väl iallafall hoppas att man vinner!

Tiden rinner ut som sand


Snart har jag gått ett år i åttan. Mars, April, Maj och Juni sen sommarlov. Bara jag som tycker de är sjukt?
Jag mår inte så bra, jag har ont i halsen, och svullna halsmandlar, och snorig :/ och gör ont i näsan när jag andas. Vet inte o de blir någon skola imorgon. Tråkigt.. Hatar att vara sjuk. Men de är rätt skönt. Jag kommer inte kunna träna på hela veckan.. fast mamma sa att jag kanske kunda vara med på matchen på söndag/lördag. Om jag inte är för sjuk. Tycker synd om IvI, som måste arbeta med idrotten själv, idag ahha!

Vi är inte sånna som får varandra tillsut

tror ni jag har pluggat något'?
nee.. kan So'n, eller några uppfigter, har inte ens läst de där fem sidorna. Kan inte svenskan, så måste faktiskt läre mgi den. Fast först ner med disken.

Visste ni att..

* Jag får jätte dåligt självförtroende av " fjortisbloggarna " Det blir lätt att jag får för mig att man ska se ut så.
* Blondinbella är min förebild. Inget jag bara säger, hon har vart de ganska länge nu. Hon är så sjukt bra, jag älskar hennes blogg. Och jag älskar hennes utseénde. Hon är naturligt vacker, och behöver inte redigera sina bilder för att bli snygg. <3


Nu ska jag fräscha till mig, om jag ändå hade ett badkar :/

jag suger på att plugga =oo


Gammal bild på en söt pöjk Ruben !
Nu måste jag plugga, suger verkligen på att vara koncentrerad. Kan intei skolan, kan inte hemma. Kan knappt sitta still.. Jag mår inte så bra heller.. fuck that :/:/

I min gamla dagbok, fann jag detta.




Get out of my head.


Sådär fint är de ute nu. Sol, och vet ni vad.. det är fem plus ute. Kan bero på att solen ligger på. Men vart lite små glad, och hoppas att snön börjar smälte, och fortsätter i den stilen. (= Då kanske vi får en sommar iallafall! Nu blire till att läsa svenskan tio gånger, paus, tio gånger, paus, tio gånger. haha.. ja flukkert vaaa?

sol ute


Fasen vad jag vill ha sommar. Minns denna dag, de var i september, JP-veckan, aha.. Hade inte gått i skolan såpass länge, men jag hade redan fått härliga vänner. Bilden är på Greorge, Alex W, Robin J & Anders. Lycka säger jag bara. Den dagen vi såg på den sämsta skräcken hemma hos Greoger, och myste med hans katter.. nååå! saknar.

Vaknade för tjugo minuter sen, snackade lite med ellen på skype nu.skulle se om jag kunde hänga med i skolan på de viset men de gick itne :/ :/  .. så hon får sicka dokumentet sen. De är tydligen 25 minus ute.. ojski! Nu ska jag väl ta nått att äta, sen blire so pugg.

tidsfördriv

Hur svarar du i hemtelefonen? Alice
Hur svarar du i mobiltelefonen? HEEEEJ, eller hallå ja.
Ringer det mycket till dig? Varierar.
Ringer du mycket? ne.
Vem ringde du senast? Ruben
Vem ringde dig senast? Ellen <3
Hur mycket pengar har du? För lite  :/
Antal timmar sömn inatt? för lite som vanligt
Sov du ensam? ne.
Vem sov du hos senast? Ellen
Vem sov hos dig senast? Ellen
Vem vet mest om dig? Ellen
Vad ser du fram emot? Konfaläger i somras med ellen, hehe. Eller Troligen Newyork i höst
Vad vill du just nu? Träffa folk jag saknar.
Vem hånar du? vet inte, fjortisar :)
Vem längtar du mest efter? Madelene & Wirena
Vem vill du helst slippa? Sammy.. isch, haha!
Vem stör du dig på? Få :) * hi *
Vem vill du sova bredvid inatt? Hemlis
Vilken buss åker du oftast? 442 eller 414
Vilken årstid är det nu? Vinter, and fuck that.
Anser du dig själv snygg? ne. Men småsöt? =o
Har du varit kär? Ja.
Är du kär nu? Nej.
Är du en bra partner? Ja, de är jag. Även om ag inte alltid vart.
Har någon varit otrogen mot dig? Ne, de tror ja g inte
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Nej, hoppas jag verkligen inte ;)
Har du varit otrogen? M.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Raggar aldrig, så blir väl uppraggad.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Nej. Vi hatar varandra.
Vad åt du senast? En bulle .
Är du polare med grannarna? Ja, Tove och Anders <3
Har du varit på ett party? jaaadå
Var är dina syskon just nu? Bror är nedan för mig
Vilken tid gick du upp imorse? vaknade halv nio av att de var översvämning av blod i näsan
Vad gjorde du kl 2 inatt? ZzzzZ
Vad är det första du gör på morgonen? Kollar klockan
Vad ska du göra efter det här? Göra te

PERSONLIGT
01. vad heter du?
Alice Johansson
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Vet inte riktigt.. kanske ne ;)
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Kommer inte ihåg.
04. vilket stjärntecken är du? Våg -.-
05. vilken årgång är du? 1995
06. vart bor du? Stockholm
07. bott utomlands? Nej
08. flyttat antal gånger? 3 gånger
09. vart skulle du vilja bo? USA
10. vem är drömpojkvännen? Hemligt.
11. vad vill du bli när du blir äldre? Venne.

UTSEENDE

01. hur lång är du? 150 cm typ?
03. hårfärg och frisyr? kort? Väldigt blond, kort.
04. ögonfärg? Blååå!
05. mest nöjd med? Mitt ansikte?
06. minst nöjd med? Mina lår till bjässar.
07. skostorlek? 35 - 36
08. glasögon? solgalsögon?
09. har du några piercingar? Öronen.

FAVORITER
01. filmer?
skräck och humor
02. låtar? Rock.. 
03. årstider? våren.
04. mat/dryck? allt.
05. djur? kattiie
06. färg? Svart EMOEMOEMO. * needå*
07. parfym? Venne.
09. ämne i skolan? Typ.. Svenska? 
10. sysselsättning? Innebandyn e mitt liv ja. 

KLÄDER
01. vad använder du just nu för jacka? Kappa. 
02. vad använder du just nu för skor? Stövlar, eller fjortisskorna (Uggs)
03. favoritfärg på kläder? svarta, vita eller färgglatt. 
04. favoritmaterial på kläder? amen de bryr jag mig om också.
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? show me what you got. 
06. favoritaffärer? Monki, H&m och Bikbok. 
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? För mycket
08. favoritmärke? venne


DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Litet. 
2. vilken färg på tapeterna? sandfärg, och hawai
3. vilka färger går rummet i i övrigt? ee... sandfärg, bkå himmel, blått vatten.
4. vad vill du ändra där inne? större och mer fyrkantigt, kan inte mublera om något .-
5. vad har du där inne av följande:
a) tv? bärbar
b) video/dvd? ingen
c) dator? ja
d) stereo? ne
e) telefon? ne
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Hugos hus och vägen
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover
8. favoritpryl i rummet? min säng är skön

Idiot


I still love u, fucking ashole.
Sitter i min säng, lyssnar på en låt jag alltid lyssnade på i somras. Den är ganska bra, massa minnen sluddrar upp i mitt hvud, ett speciellt är när jag och jenny gick till björkhagen och träffade simon, henke, simon L & Ludvig. Eller när jag och Jenny skulle på bio i sickla, och träffade Elias, Emil, Simon & Simon. Mycket sommar minnen, synd att de inte  är såhär längre, jag saknar faktiskt er. Några att snacka med i timmar varje kväll. Gud minns i maj, nr jag snackade i över två timmar med Elias & Edwin. Sjukt alltså. Sakna får man göra.. tror jag iallafall!

hih ebbis!

De gör inget, ville vara anonym. Nejdå. Men min fotodag var inte på topp, plus att jag är ju sjuk haha! ;) så  är glad att jag inte är med på någon! ^^ Ja detsamma, har saknat dig fett med mycket. Bilden när vi sitter ner är ju bara för cool! Förutom att de ser ut som jag kissar! <3

jag orkar ingenting.


Ursäkta rubriken.
Men jag är så sjukt trött, jag orkar verkligen ingenting. Jag är sjuk, och då blir jag depp, jag har tre prov nästa vecka, och jag klarar inte av att plugga. Jag kommer bli överkörd i gymnasiet, allt kommer suga. fuck this shit.. jag kommer få IGIGIGIG. Nu ska jag baka bullar med mamma, för hon märkte att jag var deppig. hah

Det är så tråkigt, och trist utan dig.


Fastnar inte på bild idag, så jag körde en " heeeeeeeeey fuck you " pose :)
Köpte dessa brillor idag, och jävlar vad jag måste plugga. Ska göra de en halvtimma nu, sen ska jag ringa R. Ha de gött människor, medans jag dränks i plugg. (y)

Hon tror ingen vet.


Lång väg ner


Typ den första bilden på bloggen haha!
Nu känner jag mig någorlunda fräsch. Har duschar och satt på mig ett linne, och den där randiga tröjan. Fast jag är typ fortfarande krasslig.  Ingen träning för mig imorgon faaaan!! Känner mig as kass som är sjuk, och vill springa och träna.. och skjuta och bara bli trött på kvällen för man har tränat. Älskar de.. :& Håkan spelas på spoti, jag kommigt in i min svenska skit musik period igen, lasse lindh och håkan hellström <3 . Ja, de är de ja. Bu ska jag väl plugga anatar jag, kul.. nej tack.

Dagens måsten.

- Gå upp
- Äta frulle
- skotta hela jävla altanen

- Fräscha till mig
- plugga
- forum
- plugga
- sova

Dåså, då kör vi.

@ Elin's place - bilder

För mycket bilder för att passa i färra inlägget.





















Förlåt.

För jag inte bloggade något igår, men jag hann inte helt eneklt * Lögn * , nej men först drog jag och jobbade i två timmar, de var najs. tjänade 150 kr, som jag sedan brände på elins födelsedags present. Dirket efter drog mum och jag till forum för att köpa present, vi köpte också ett par snygga klackar till mig. Lärde mig faktiskt att gå i dem, trots att jag är plattfot! Bra. Det var jätte kul där, även om jag var typ sjuk. Min pluff var där ett tag wirena. <3, saknat henne som attan. Sen vare fullrulle hemma hos elin, men vid tolv skulle jag och Tove gå upp till daisys för vi skulle få stjuss hem av hennes pappa. SÅ står vi och rå fryser jag står bara i tights, och korta uggs.. kul. Vi ba , haha tänk om dem inte kommer upp för backen. Sen ringer broren och säger att dem har fastnat med bilen. Så vi gick hem till elin igen, sen efter en kort itd, drog vi igen. Jag var hemma runt.. halv ett tror jag.
Vill ni veta sjukaste grejen? när jag ligger och sover, märker jag att de blir liksom glegit i näsan, så drar jag hela handen över de, och över kinden och munnen, och ba vafan? o kollar migi speglen.. vad tror ni? blöder massa näsblod,alla blodkäl typ poppar ut. As äckligt. Har aldrig blädigt förut, haha.. så ja. ni får massa bilder snart, ska bara kissa..

i miss u


Mitt vinterlandskap!

Jag avr ute och fotade lite ett dag, ( Mig själv ) Eftersom de storsnöar ute, tråkigt. Men fint är de väl, det kommer typ ta ett halvår för tt snön ska försvinna, och jag vill ha vår. blir fan deprimerad snart!


sjukling..

Klumphalsen, te, sängen, och lasse lindh som spelas i spotify.
( dock ska jag ända dra och träna 01orna, samt 02orna. Och sen ska jag vidare till johanna och prova en klänning tills ikväll, då jag ska hem till Elin, vilket kommer bli awesome! )

Vad sjutton? hehe.

Tod bort en onödig text.
Godnatt.. mår pissat i halsen

Kärlek


Du är världen för mig!
Hihi, du kommer säkert mörda mig för de där, men jag älskar den här bilden. Kollade igneom alla bilder, men fastnade för denna. Ingen aing varför!

Love u.

Tjena bloggen
har inte skrivigt nått idag, typ. hehe, gjorde en asball liten grej förut, som jag såg på madelenes blogg. Finns i länkar. Okej ;
Skolan ; Har vart as flum, typ heeela dagen med IvI, seriöst haha.. jag och min lärare lollo gjorde grisgrimaser till varandra (?), hon e cool. På lunchen satt jag med IvI, Max & Oscar. Vi snackade läskiga saker som hänt, och om skräckfilmer. Så sa jag till oscar " Men de är inge läskigt " haha då kollar han på mig och säger " Nej inte om vi är tillsammans " gud vad vi skrattade haha.. vi fattade ju alla tt han inte menade så, kul lunch vare iallafall, tror seriöst jag har dem bästa killkompisarna! På lunchen skulle vi köra en walldeath, eller nått sånt. Alltså springa in i sexornas vägg, men sen kom Petra. Fan. Var as taggad, oscar taggade upp mig, med vår lilla " hoppramsa " fett kul. Aja, sen så skulle jag lära IvI " you kick and open side to the side " Jag menar vem kan inte den? hon fattade naaaaaada. Så skulle jag hålla i min halsduk medans jag hoppade och visade hur man gjorde, haha.. då kom lilloscar och trodde jag höll mig på brösten (?) haha! Aja, det var typ de roliga i skolan! Ni får massa bilder var inte rädda för det!

Efter skolan drog jag hem, sedan så drog jag till ellen, vi mös, snackade, gick ut med hundarna, bakade, och bara var vi helt eneklt. Kom hem från någon tjugo minuter sedan!







Jag älskar dig, och du vet att jag stöttar dig i alla lägen. Trodde inte att de var möjligt, men du är perfekt.

Coolt! - nu ska jag leta efter vera, så inte ellen bränner köttet.


?

Här tod jag headern.

TEparty

Sitter med en kopp te, och smsar lite smått. Jag har ont i halsen och huvudet, men inte ska jag vara hemma för det. Imorgon är det fredag, vilket betyder.. helg, vilket betyder jobba, troligen dammatch,plugg, och sova. Tror inte jag gör något imorgon, kommer inte palla.
Tänkte också säga att jag älskar alla mina vänner, som stöttar mig, och alltid lyssnar på mig. Som idag, IvI och alex. Tack för att ni gjorde mig glad, och slutade tänka på det. Love you guys! <3

haha.. dagens asså.

Alice - Mamma, när jag ska plugga brukar jag alltid göra sånger av de jag ska lära mig " SUBASTANTIV, JA VI AHR SUBSTANTIV, VAD ÄR DE? " ( jag börjar sjunga och dansa )
Både mamma och jag ligger på golvet och skrattar.


Majlek ringer.
Alice - Hej de är alice
Majkel - Hej!
Alice - Hej de är alice.
Majkel - hehe.. jo jag hörde de.
Alice - HAHHAHAH
Majkel - haha vad är de som e så roligt?
Alice - hahaha jag ve tinte.
Majkel - Du är ju knasig.


JAg är så jävla störd just nu, men nu måste jag duscha!

shine like the sun, then no one will see your real pain

Livet förändras, personer förändras.
Vare sig man vill de eller inte, de är de som får livet att fortsätta gå framått, förändringar.
Kanske dags för mig att inse att förändringar har skett, inget är som förut.
Jag är inte som förut, ja.. dags att inse det, även om jag inte vill.

Alltid vart lite små speciell.


Tidsfördriv på högnivå.
Planerat att plugga in en sida på dokumentet varje dag,smart va? Snart måste jag byta om. Har ont i huvudet, men ska ändå lira.. för jag vill.

Glad dag.


IvI styyle!

Bjuder på den

Ful den med haha!

Ibörjan av skoldagen, kände jag verkligen typ " hwohowgh den här dagen kommer suga " , till en början gjorde den de. Men sen så tänkte jag nte mer på de, och IvI & Alex gjorde mig glad igen, ( ni vet ) Sen var restena v dagen fett bra, var as glad hahaha.. flummade som fan, skrattade och var bara jag helt eneklt. Pvågen hem, så bestämde Anders och jag att vi ska plugga svenska någon dag, fast idag gick inte för jag har träning. Fast jag e typ sjuk? ett stort Ha för de. Nej nu måste jag plugga, hejdå! :)

Twinie





Collage.


Klädkåt.
Om jag ändå var gjord av pengar * snyyyyyft *

Du kan inte bara ringa efter fem år, vara så underbar och tro att jag ska falla, för jag vet att jag kommer falla


Lasse lindh spelar på hög volym. Fan vad jag älskar honom, han sjunger inte bara för att sjunga, låtarna går dirket till hjärtat.

Min mum blev lite små sur på mig, för att jag inte har någon prao plats än, men ba ää.. vi har inte proa fören efter sportlovet, suck. haha! Men ska åka till sickla på fredag, och kolla på bibblan där om proa. Kanske dags att ringa The björkhagen crew och se om dem kan hälsa på isånnafall, haha var ju ganska länge sen ajg träffade och snackade med dem =o Tråkigt nog, men man tappar ju kontakt med många, de är så de är. Men nu ska jag stänga ner internet, ( inte musiken ) Gå på toa, och sen ta bort smink, och fundera över klädsel imorgon. Shit.

H O N


Bara för att jag ibland tvilvar, så betyder de inte att jag ångrar. Jag ångrar egentligen inte en minut, en sekund. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är den ända som förstår mig. Och jag är sjukt glad att jag gjorde de valet jag gjorde, för utan dig.. skulle jag inte klara mig. Du sprider glädje över hela mig, du har gjort mig tillden jag är idag. Tack för det. Vi har sagt att vi är dem två som faktsikt kan hålla ihop " föevigt " Även om vi väljer olika linjer till gymnaiset, så kommer det alltid vara ellen&alice. Från barndomen till ja, tonåren, och förhoppningsvis tills vi blir gamla nog att flytta hemifrån osv. Du är de som gör att jag fortsätter blicka framåt, så att jag inte faller till marken.
Du är min bästavän, och jag älskar dig riktigt mycket.

IvI hade rätt.

Oboy på mackan är riktigt gott, haha! Trodde jag verkligen inte,fettovaring på det. Men ska nog ta ent till, sen får de vara nog. Måste äta typ as tidig middag eftersom jag ska på kurs. Ha de göött

Onsdag

Hej !
Sitter och kollar på smallville, ganska vanligt faktsikt. ska ta något och äta, tänkte en macka, ftersom jag lovade IvI, att äta en macka med smör och oboy pulver (?), får se om de är gött. Dagen har vart bra, hade en super kul teknik lektion med alex och IvI, vi satt i personalrummet, skrattade, pratade om allt, från kul saker till känslor. Tobbe får musiklärare kom in, och sa " du&mickan är skyldiga mig ett riktigt stort påskåägg, efter alla pepparkakor och frukter ni ätigt här ifrån " uups buuusted. Nejdå, han vet och de visste vi!
Hinner inte skrva mer. hejdå

IvI y Brallizz!


Spiderman & Superman,
Fan vad bra vi e ! ahaha

blomma.


Godnatt bloggen.
Jag ska nog gå och göra mig i ordning, kanske ihnner ta bild på vad jag ska ha på mig imorgon. We will se !
ha de bra.

i did'nt mean to get so close.



Bilden är mest för att visa hur mina ögon ser ut när jag har mascara, och faktiskt så är de finare. Men jag pallar aldrig sätta på mig det, haha! Nej nu ska jag inte skriva, kommer sluta med att jag sitte roch skriver massa trams.
hejdå

Du skär.




Egochock?
hihi förlåt för det. Sitter och tar massa egobilder, känner för ny prfilbild, efter som just nu har jag på snyggingen Bam margera, hehe.. Smsar fortfarande med kooooonke, som alla kallade honom förut, men jag sa alltid konrad, och gör de fortfarande! Har inte så mycket för mig, ska väl typ äta en semla snart, eller nått. Pappa har kommigt hem från Danmark, snacka om att jag vart besvike fick ju inget buhu.. fast ne. Nu blev jag typ sur? :s , jag jar tydligen kurs imorgon, man ba.. jaaa!! fan avd kul, visste inte ens om det.. Suck, aja snat har jag grönt kort iallafall, och jädrar vad vi ska vinna matcher killar!

Du sover som ett barn


Hittade en gammal bild på mig och konrad, nästan ett år sen nu.
Sitter och lyssnar på min musik igen,har tagit min sista spruta nu yes är helt vaccinderad mot livmoderhals cancer NU JÄVLAR SKA DE KNULLAS. Jag skojade inte ett dugg där, fast jo. Smsar lite med konrad, men ska dra på mig mina mjukis braxer, och ett linne.. och bara mysa, kanske lägger in en tråkig outfit på det. Toppen över I;et liksom!
Ses!

Skyll på mig


Bild tagen för någon minut sen.
Sitter fortfarande och lyssnar på musik, tänkte lägga till ett inlägg för jag kände för det. Redan gjort tre inlägg idag, geek? lite. Min buss går typ halv, så jag ska gå hemmifrån 17 över exakt. Missar alltid bussen sjukt iritterande. Så nu ska jag hinna med den, ett ganska onödigt inlägg faktiskt. Jag vil ha sommar nu, helt sjukt. Eller vår vill jag ha, då man fortfarande kan ha halsduk, för jag älskar min halsis! :) Men ha de bra. Vi hörs kanske ikväll!

when the truth kill you.


Bild från igår.
Sitter och lyssnar på lasse lindh, tröttnade på honom förut men har fått smak för honom igen. Dagen var väl ändå helt okej, blev lite små gring på mamma. Men nu sitter jag hemma, och ska kolla buss till stan. Ska ta en spruta.. kul. Nee

Men vi ska nog köpa semlor påvägen hem, gött ! Fast grädden är inte så god, nej nu hinner jag inte skriva mer, har trippat runt i jeanstights, linne, teskjorta och en tjocktröja idag!

Matte.

Sitter och lyssnar på musik, hann jobba typ fyra tal innan, tony fabian leo, och massa från 8a kom ut och gjorde massa liv. Fabian och Tony bråkar.
Fabian ; Sluta tony du är så himla barnslig
Tony ; sluuta....
Och massa, haha kul att lyssna på. Snackade lite med dem förut, dem tyckte att jag såg farlig ut med mina kosslurar, kanske jag gör! Ida ska jag in till stan och ta en spruta. Läskigt, och jag hittar inte till mammas jobb. Åkt dit ett anta gånger , men mitt lokalsinna är inte det bästa. Nej nu ska jag iallafall försöka att jobba, även fast jag mår pissit dåligt, huvudvärk, halsont, illamående, känner mig tom i magen, men ändå alldels för mätt, ingen aptit, och alldels för trött.
Kul dag, nej. ( Nu slutade Tony och Fabian bråka, )

.. love.


Jag trivs i din närhet, de är få killar jag trivs med. Men med dig, kan jag prata.. och vara mig själv.
Jag gillar inte att gilla dig, men vad kan jag göra?

Vanillia twilight

Sjukt bra låt måste jag säga!
Siter och smsar med Konrad & David faktiskt. Jag har inte gjort te än, seg tjej. Nej nu har jag inget att skriva, ville bara säga till alla att jag är fett cool som smsar med två killar. Fast så vare nog inte, hahahaha.. eller vad tror ni? Vill ni alla få kvällens skratt, kika in här Säger bara en sak, fyfan vad ful. Ojdå, nu blev de visst tre saker.. eller?

do you remember when it just to be you and me?


Jag saknar dig, jag saknar oss.
Ibland är minnen något av de finaste man kan ha! Vi måste ses snart (=

Ska göra Te nu, notera att jag alltid raderar inlägg för jag ångrar mig hahahaha! så jag, oj de där lät riktigt töntigt. hihi

någon måste sluta älska först


Den tavlan gav mina nio åringar mig igår, tack muffisar.




Fan vad jag älskar dig Murre, kommer bli så himla tomt när du försvinner!

Visst är min katt söt? Murrisen och jag lekte lite framför webben, han är en riktig fotomodell, ni ska se bilder jag tagit med min system, och bilder mickan tagit.. man ba wow damn kisse! Funderar på att ha någon av dessa som proffisbilder på facebook, vet att jag nyss bytte, men nu ser man mer av mig haha.. Sitter och chattar med Fredrik som jag förövrigt saknar fett med mycket, vi ska träffas snart.. eller ja, påsklovet haha! Det har vi bestämt iallafall.

Jag vill också skriva att ni alla ska gratta världens bästaste Wirena som idag fyller byxmyndig! Grattis älskling.

Eric saade


Nej, jag ska inte skriva som alla fjortis brudar " åååå fan hanär så snygg " Nej, han är bara för mycket. Jag menar.. han är sån som bara jag är så himla snygg bla bla, usch nej. Säger inte att han är ful, men det finns gal1 mycket snyggare, liksom tommy lee? man ba wow damn boy. Men man har ju anorlunda smak.
Men man fattar ju varför killen gick vidare, hans låt sög men sveriges fjortisar röstade nog sönder mobilderna :)

Enough for now

Hej!
Tänkte skriva lite granna, kommer säkrt ploppa in ett antal inlägg idag, eftersom jag har inte har något att göra. Vet att de är alla hjärtans dag, och jag ska vara själv hahaha mobbad? nej då. Jag orkar änd inte hittpå nått med någon, så whatever, sen så är alla hjärtans dag såååååå överskattat, förstår inte meningen bara! lite extra kärleksfull kan jag väl vara, fick nyss ett sms av Robinbröör " glad alla<3'sdag <3 <3 " pluffe då! :) kommer säker bli ett über långt inlägg, för jag har lust att skriva haha.. men lägger in massa bilder sen så de blir roligt att läsa! Btw, ser ni att jag har breddat bloggen en aning? orkade inte ändra de andra bilderna, men dem jag har ändrat är senaste inlägget, så bilderna blir bättre nu. bra va? - ja. Igår, hade jag super kul med ellen, vi dkrattade som vanligt, grät, prata, var bara vi helt enkelt! vi vaknade vid tio kanske? gick upp och åt en dundar frulle måste jag säga, herregud vad jag käkade. Men iallafall, nu ska jag inte babbla på, nu kommer lite bilder.. ;




Vi fotade inte så jätte mycket, eller iallafall inte jag, och när jag väl fotade var de mig själv hahahaa.. Så, det blev inte så jätte mycket bilder, men de får ni leva med. tror jag ska sätta på mig lite smink ( ser ut som en lodis, ) och dra ut och fota lite senare. heidå!

Varje litet steg du tar.






Du är den bästa jag har ..


Tänker som fan på sommaren när jag hör den här låten, sommaren var bra.. men vissa saker kommer inte vara detsamma sommaren 10, både skönt och tråkigt.. Fan vad jag saknar simon,elias & ludvig. konstigt nog.

jag älskar min ellen!


Bild tagen för någon timma sen.

Sitter i Ellens kök, hon gör chockladsås ( hon e sån som inte vill att man hjläper till, bra för mig ! hahaha ) Hon höll nyss på att tappa tallrikarna, HHHAAHHAHAHAAHA.. vi har vart ute ett tag, men sen blev de fett kallt, lägger in bilderna imorgon, hihihihihihihihihihi.. flummbarn, typ.. fast ne.
hejdå

Som en motorväg av ljus.

Hjärta - kent.

Hej - sämst update, jo tack jag vet!
Jag hinner faktsikt inte me det här inlägget, men bara för att ellen klagade på min oskriva blogg så skirver jag lite granna! Bruden får vänta några extra minuter bara för det, att träna smååluttarna gick bra, hade planerat träningen ( på bussen dit ) haha! Tjänade faktiskt 225 kr idag, körde ett extra pass, och fan vad mitt huvud dunkade. Fick en jacka av mamma, fin kappa! Ska städa det sista, sen ska jag pallra mitt aaaarsle till ellen, där jag förövrigt sover inatt.
Ha en bra kväll kärlek!

Batman.


En sån ska jag köpa till anders när han fyller år ( 12 maj ) , hihi ! Och till IvI, oj oj oj!
Men iallafall, så ni får klart för er ;
Alice ( Jag ) = Superman
IvI = Spiderman
Anders = Batman.
Väntar på alla gäster, whohoo.. jätte taggad, eller inte ^^ Troligen dammatch imorgon!

MMM.

Var lite små emo ett tag idag, men nu r jag glad igen. Seriöst palla att jag typ ska variera haha! Nej, men jag är oftast glad. Varför jag är så himla glad nu, en hemlig liten sak hände idag, och jag är sjukt glad över det, fast vet inte riktigt om det var seriöst, ( men jag tror det ) men iallafall, nu ska jag sätta på mig lite nya kläder. Pappa har fest här ikväll, så famlijerna Lundh, Jansson, Atterström, Flink och hultman kommer hit. Har säkert glömt någon, imorgon måste jag jobba, men de klarar jag. Sen sover jag hos ellen där på kvällen, kommer bli jätte mysigt. Nu har jag nte så mycket mer att säga,  hasta la vista!

i think i'm strong, everybody tell me, that i'm strong. But then i think twice, maybe i'm not strong, maybe i'm just a fighter, caus i know i will never give up

Leenden, skratt, och tårar.
Skrik, ångest och känslor.
Den falska världen vi
idag lever i, där hjärtan
är leksaker, och det finns inga regler.
Där känslor är oäkta, och falska.
Jag tror inte att jag är den ända,
som är sjukt trött på den här
lögnen, är det dehär vi kallar
" lycka " ?

Citat.

" Our life is one open book full of pages
We laugh. We cry. We smile. We stumble.
We stand. We fall and we succeed.
Every Chapter defines who we really are "

skit inlägg

Ja, jag är grinig. Skit sur på allting..
Btw klassas jag till " fjortisar " om jag skaffar löshår?

godnatt

Jag älskar te


Trött på min blogg, ja.. som fan :S, ska få någon att göra en blogg tillsammans med mig, pallar seriöst inte ha den här bloggen mera, fuck this SHIT! DAAMP.

Det här blir säkert inte sista inlägget, men just nu vvill jag bara kasta datan i väggen eller golvet.

i dont understand.

Vad är det du gör, som får mig att le?

Everyting is just so fucked up!

Inlägget raderat!
Dem som hann läsa,förlåt för det inlägget men de är lite tufft nu, så ja skyller på det.
Sitter och lyssnar på eminem - beatiful. Bra alice,deppig musik.. aja, Imorogn är det fredag, pappi fyller 45, sen är de fest här hemma på kvällen, måste ändå sova ganska tidigt, för ska upp och träna små ungarna på lördag morron, sen på ölördag sover jag hos ellen. L Ä N G T A R

Lite om dagen.


Jag orkade inte gå ut så tod en bild från frönstret. Hoppas de är sol när jag går till bussen!

Okej om dagen då ; Jag har faktsikt inte vart med så många, mest med mickan, Oscar och några.. har haft grymt kul iallafall anders var tillbaka till skolan, och det första vi gjorde var att börja snacka, och han tvingade mig att visa min frisyr, haha han ba ; Fett snyggt ! Jag ba ; HAHAH nej, Han ba ; jo, snyyggt!
Så det kanske är okej? På matten som jag skrev om var jag grymt duktig, blev klar med tioposenter, ( stavningen ) Jag satt som fetaste geeken, och pluggade, så kom lilloscar och ba " Går det bra :) ? " Sen skulle han fatta det jag höll på med, well.. hahah han fattade inget.

Sen vare svenska jg hade på elevens val, vi skulle göra typ intervjuer jag var med en supersöt och rolig söt tjej som heter simone som gick i sjuan, ! Super trevlig. Men iallafall, nu ska jag ner till köket och äta någonting!
Förlåt för den dåliga updaten!

Matte..

Har matte, men jag är typ klar med allt man ska vara klar med. det är slut o tjugo minuter,sen är de bara en timm elevens val, i mitt fall svenska. Aja, jag känner mig über spank på det här, så ska göra klart B också, tingeling!

SAAttSAaRrrrrNn

Spanska!


Vi har spanska nu, vi slutar om drygt femton minuter... trååååååååkigt. Jag är fan hur hungrig som helst, plus att jag har delat ut gumm till, Mickan, Oscar, Max & Alex.. hahah Anders tror fortfarande att det är oscar som har dem, och vill ha ett av honm * fniss * Blev sjukt glad imorse när jag såg att han var tillbaka, så sjukt rolig kille, kan nog nästan säga att jag har saknat någon att ha sjukaste humorn med i skolan!
Nej nu måste jag gå, ha det bra vänner!


!


Nu är jag vågad nog att lägga ut en bild där man ser någorlunda hur mitt hår ser ut nu!
Nu blire godnattt.
Ps ; Nu blire till att springa runt i hela huset och leta efter tamponger och bindor * fniss *

gud smälter!

Sitter och kollar på en snubbe på facebook, han är så sjukt snygg.. säger faktsikt inte vem han är. Men har grym stil, och skulle vilja lära känna honm lite mera, vi var typ vänner när vi var små.. men nu hehe ja nu ska ja ginte avslöja för mycket, men det är helt sjuuuuuuukt vilken stil grabben har, haha!
Godnatt

lets break down.


Slut med deppiga inlägg om mitt förbannade hår, visst jag är missnöjd, jag känner mig inte som mig, men va i helvete de växer ju ut igen, alice förfan skärp dig! :)


Tack till ellen & Fanny som fick mig på lite bättre tankar, thank you babes! <3
Mamma har satt på vatten ska dricka te och äta en negerboll, haha.. ja, men fööörst ska jag borsta ut mitt lockiga hår haha!

Två negerbollar





Har precis käkat middag, pytt blev det - gött.
Nu ska jag göra klart min spanska, sen ska jag dushca, göra en smootihe och typ sancka med lite folk. Ha de bra!

jävla tönt ..

Fyfan, jag är så jvla fjollig sitter och råbölar över mitt hår ! mår så jävla pissit pga av det, tror ingen förstår faktsikt. HELVETES JÄVLA FUKKING PISS..

ge mig tillbaka de.. snälla?

Spanska


Pedofiler.

Happy!

Men fuck u!

hahahahahahhahahaha

Seriöst..

MUUUUPPP

HAHAHAHHAAHA.. KÄRLEK PÅ ER!

Vi skulle ju vara seriösa?!
Bilder från tekniken. Sitter i personalrummet och lyssnar på perfect - alice cooper. Bääääst!
Btw är jag med mickan också, hej fjunis ( hon ska läsa detta )
Vi hörs när jag kommer hem, hejdå!

Tråkig sak!

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - nej
hur många har du varit kär i? - twoo
är du kär just nu? - ne

- Tio frågor om dig själv
namn? -  Alice
när fyller du år? - 20 oktboer
några piercingar? - två hål i öronen, ska ta ett tredja
vad har du på dig just nu? -Strumper, tights, vitt linne, tjocktröja, underkläder, ring och nitarmand
vilken årstid är bäst? -  Våren & sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -  Sova så länge man kan, sen typ kolla på en film och mysa med en kompis! 
vem älskar du mest på denna jorden - Famlijen, och mina närmaste vänner
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Beror på vilket humör jag e på

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - ellen
vem är den roligaste av dina vänner? - IvI, Anders & Ellen
vem är snyggast av dina vänner? -  Hm.. alla är snygga!
vem är mest partyprisse? - Wirena!
vem är den du helst har filmkväll med? - Mina närmaste
vem av dina vänner är mest "evil"? -  ellen! :)

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Bror.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja helt okej!
vem är farligast i din familj? - Jag.
vem är coolast? - Jag
har ni något husdjur? -  En katt
vem har du mest gemensamt med? - Bror. Inneabandyn, kondisen, och musiken
vem står för underhållningen? - Bror!
vem sover du oftast med? - Ingen av dem
roligaste kvällen med familjen? - Vet inte!

10 frågor om idag
vad har du gjort? -  Forum, shoppat, fikat, och matte
vad ska du göra nu? - sova typ
har du gjort något dåligt idag? - Nej!
vad har du ätit idag? - Mat
har du duschat idag? -  Ja
är du trött nu? -  M!
vad händer i morgon ? - Skola, sen forum och byta saker
går du i skolan? - Ja
har du varit i skolan idag? - ja

- ANNAT

Hur mår du just nu? - Bra. Men krasslig
Har du piercat dig? - Ne
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 22:08
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bloggen

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - pappa
Vem ringde du senast?  - pappa
Vem sms:a till dig senast? - Robin
Vem sms:a du till senast? - Robin

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Hon srkek nyss från nedervåningen, typ tjugo minuter sen!
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - en halvtimmahaha!

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - Rock ja, men punk njaaa
Har du sminkat dig idag? - Faktsikt


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - nej
Vilket är ditt favoritband/artist? - Varierar
Vad gillar du för musik? - Rock, och typ svensk musik,rd inte riktigt rapp men markus krunegå

- KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? -  Ne
Har du fler än 5 tröjor? - ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? -  Inte alltid
Använder du wax? -  nej,
Använder du ögonskugga? - nej
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - nej
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? -  alltid!
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? -  ja
Använder du läppglans/läppstift? - nej
Använder du brunkräm? - nee
Använder du rouge? -  ibland
Uppsatt hår eller hängande? - venne
plattar/lockar du håret varje dag? - plattar
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - gud nej


When do you come home?

Sitter i soffa och kollar på tv, house, jag älskar det. så jävla bra han är! Skit snygg också, smsar med Robin & Kalle. Går inte att ladda upp bilderna, men dircker iallafall te har fett ont i halsen. Imorgon ska jag till forum igen, vet inte om jag får med någon, men ska köpa nått från JC för mamma köpte en tröja för 199 :- kroner, men gillade den inte så fick byta den om jag ville. SÖTIS eller vad? :) Aja, ni får leva med att de blev ett långt inlägg utan bild. Heido!

RIP MY HAIR


Härlig matte lektion med IvI!

bläbläbläblä


Dagens

ellen Y Mickan

ellen!

Ny tröja

Och hemskt hår.

Dålig update idag, vet. Men har inga haft tid, vart i forum, shoppa, klippte håret kort, dum idé. Hade matte, sen hem. Var där med Ellen, vi hade nog båda Värk i våra små magar, ajaj.. Nu sitter jag med en knut å huvudet, och ska stöde rummet. Jag brjar bli sjuk :/ är typ redan det, ont i halsen, huvudont, hosta och snorig :( :(:( , så fr inte träna imorgon för mina föräldrar, men jag måste träna på torsdag kärlek till innebandy <3 Aja, har inte mycket att säga är ganska grinig över mitt hår faktsikt.

Måndagen är slut

Tisdag imorgon! Har ätigt en hejdundrans middag för ungeför en timma sedan, kom inte hem fören kvart över nio efter två timmar innebandy. Det gick väl sådär, brukar gå bätte men ett och annat mål fick jag in. JAg har hela min vecka uppklarad nu härligt!

Måndag ; innebandy två timmar
Tisdag ; Forum med ellen klippa mig, och sen matte
Onsdag - Innebandy
Torsdag - innebandy
Fredag - Pappas feeeeest, så fixa med det.

Favorit låt.



Sommar !
Jag är seg, måste äta nu! hejdå, ( skitungen johanna håller ig kvar, fan vad elak hon e! )

Ångra aldrig något, som en gång fick dig att le .




Mitt hår har blivit sjukt långt,  och jag ska klippa av det till lite under hakan ungeför, så det blir rätt så kort. Så njut av det bilderna med långt hår, snart är det historik :) Sitter och kollar på scrubs, och ska snart byta om. Mamma min kunde ksjussa mig till träningen! TAckar. Så jag ska äta nu, grytan från igår som var fettttttt god. Sen ska jag springa bort lite fläsk!

Heal takes time


I still love u, I still think of you, I still talk about you.  Everything is like it just to be, almost.
One thing have changed - I dont need you -

Orkade inte ta fram systemen.


Mössan fick jag när jag fyllde fjorton förra året, Nitarmandet är från H&M, halsbandet är mammas, och halsduken är från Åhlens!


Tröjan är från H&M, Tightsen från bikbok.

Tjena, allesammas.
Min dag har vart bra ! åtta till tjugo över två, helt ok ändå. Orkade inte ta fram systemen så det blev dåliga cambilder. Sitter ialalfall i mitt kök, av någon konstig anledning :s Idag hade vi beep test, det gick iallafall jätte bra, jag kom till 12,4. Och avr då delad bäst i klassen med dag. Kände faktiskt att jag hade kunnat springa mera, men skosnöret hade gått upp, och hade dåliga bromsmuskler enligt robin för fick grymt ont i benet. Vart lite småsur på en liten person, för han betedde sig stört. Så jag blev arg, var lite grinig över andra saker också. Men det ska inte involvera bloggen! Så det släpper vi!

Jag har en tidenss att alltid skriva så långa inlägg, men haha hoppas folk läser dem. Eller så kollar dem bara på bilderna, ni kanske inte har märkt det. Men jag försöker oftast att lägga in minst en bild i varje inlägg, då blire iallafall roligare att läsa. Idag har jag träning mellan sju & nio. Först en timma riktig träning. Sen match! Kul det. Nej nu ska jag faktiskt inte babbla mer, går upp på mitt rum nu, och fotar lite!

I väntan på bussen!



Bloggar när jag kommer hem, jag och IvI ska dra till bussen nu.
HEJHOPP!

Godnatt.


Med den fräna bilden säger jag godnatt, bort med sminket, in med tandborsten ( i munnen ) och sen krypa ner under täcket, surt börjar åtta imorgon med typ beep test? :s , tur att jag har lite kondis då. Jobbigt nog är jag förkyld, vilket försämrar den. S A T A N

school's out




Jag diggar min stil på dessa bilder stenhårt !

Sitter och chattar med Fredrik, saknade fan! Tar massa ego bilder, så det blir flera i nästa inlägg. Som jag tod nyss typ, försöker hitta en ny profil bild till facebook! Härligt va? Imorgon ska jag ha smink, nu är det bestämt. Big deal va? haha.. faktsikt brukar inte ha det, härligt. Iallafall, nu blire ett nytt inlägg. ( HAHAHA KUL )

You turn my life up side down


Emelie & Jag

Fint care på motorvägen påväg hem

Klippte sönder ett par jeans, och detta blev resultatet, btw förmodligen sådär jag ser ut imorgon :)

Tjena.
Inte så mycket bloggade idag tr¨kigt kanske. Men ialalfall, vi förlorade matchen med 5 - 2 Men vi gjorde en bra match, jag gjorde båda målen lite kul sådär. Väntar på att det ska bli middag, hungrig som en varg =o

I miss the old you


Tierd of your lies just tell me the truth.

Tjena, jag ska typ byta om snart. Om en timma är det samling, mamma ska fota när vi spelar. Även om vi förlorar, men så ska man fan inte tänka ! Tagga till Alice. Men aha.. min blogg har typ blivit tråkig. Skriver om samma shit hela tiden " Nu ska jag spela innebandy, nu snackar jag emd den den den den & den " Hur kul är det? Säg till om de är nått speciellt jag ska blogga om!

Dagens.

Dagens humör: Glader.
Dagens planer: Innebandy match
Dagens kändis: tom cruise
Dagens serie: ingen =o
Dagens låt: Ke$ha - Tik Tok
Dagens smink och hår: Utläppt, lika fult som vanligt haha! Lite mascara och rosa/brunt puder. - gött
Dagens väder: Typ monligt men lite sol!

stääda!


Vet att jag ser typ fett sne ut! haha, och att mina ögon ser olika stora ut. MEn det skiter jag i! Gjorde ialalfall om en bild, och den vart grymt bra. LOL. Nu ska jag städa rummet. so long!

music


Tar ett tag innan låten börjar !

Just nu drogar jag dessa låter, sista är ju typ ganska gammal, men den är grym!

Tjena! Jag har vart vaken ett tag nu, vaknade typ halv tio .- , sjukt tråkigt att vara morgonpigg. Ska nog duscha sen ska jag äta frukost. Idag är det match mot ett grymt bra lag, som leder serien tror jag. Belebarkarby. ( stavning )
Men ialalfall vi hörs senare

Förvirrad.



Jag har mittbena, stort. Riktigt jävla stort! :)
imorgon ska jag sova länge, eller iallafall försöka kommer säkert sluta med att jag vaknar typ nio. Och sen kommer jag inte kunna sova. Men iallafall, spiderman var super bra måste säga att jag älskar killskådisen så snygg!
Hörs imorgon pluffisar, godnatt!

spiderman 2

ska kolla på den, den börjar omt yp tio minuter så kollar lite fler bloggar sen så hörs vi kanske senare om jag inte pallar se klart den! :) Visste ni att jag läsar miljoner av bloggar? massvis - onödigt inlägg

Chasing cars.



Det där är min Ellen, och jag älskar henne grymt mycket.

Sitter och lyssnar på musik, är ganska trött , men ändå inte så. Var skönta tt komma ut och träffa ellen, vi pratade om allt mellan himmel och jord, och jag tror faktsikt inte att jag skulle klara img utan henne, nej jag skulle inte det! Nu ska jag käka natur godis och slappa framför Tv;en, btw melodifestivalen suger, har inte ens satt på den kanalen, sen så är det bara skit :)

PROMENIX!

Ska dra ut och träffa ellen, måste vara hemma åtta och äta, kanske frågar henne om vis ka ses sen igen!
puss på er .

10 timmar på lidingö.

Inte alls lika kul som det låter hah! tio timmar jävla innebandy kurs, jag måste ta grönt kort eftersom jag har ett eget lag och tränar. Därför har jag inte bloggat något idag, min helg är typ helt död -. , idag var de den där jävla tio timmar kursen imorgon är det match mitt på dagen, men visst match är kul kul! Sak höra med ellen om hon vill ses lite senare, för jag har ingen lust att bara sitta hemma-.

- Om du bara viste hur mycket jag behöver dig i mitt liv. Efter alla gånger jag falligt ner, har du vart min klippa och jagh ar kunnat luta mig på dig, du är en av de finaste och bästa jag har. Jag blir så grymt ledsen när du känner som du gör, och du vet hur jag känner för allting, och jag vet hur du känner. Det är inte lätt för dig, du kanske inte kan säga ifrån. Men det är okej, så länge jag har dig är jag okej! Om du bara viste hur mycket jag älskar dig, ja, om du bara viste. Men det gör du inte. Och jag kan inte förklara, inte ens med dessa ord, kommer du förstå den kärleken jag känner för dig. Du är en av mina bästavänner, en av alla dessa få. Du är så jävla bra, så jävla fukking bra. -

och lillasyster som e så dyster.


Ungefär såhär ser det ut när jag och mickan snackar! haha, älskar dig SNUTTEN!

wonderwall



Vilken liten tusse !

broken heart


I love u my knassis <3

Mycket känslor ,förlåt för det. Men vart abra en sn stund helt enkelt !  sitter och käkar popcorn, som föräövrigt är ganska äckligt just nu ? :s älskar ju det. Men ialalfall, smsar lite med ellen. Snackar med Fredrik på facebook! Kul kväll måste typ sova snart. fuck de. Men iallafall, har haft ovanligt lite besökare idag :o siiiickt. Nej nu får ni ha en bra kväll, ses !

Du är en av de få, som verkligen stöttar mig.


Sitter och tänker, massa känslor och tankar bara rullar runt i huvudet.
Du är verkligen värd något av det finaste, du är den jag smsar när jag mår dåligt, jag är den du smsar när du behöver prata. Du märker när något är fel och säger alltid att det ska lösa sig.
Du ska veta att du betyder mycket för mig robin, Jag älskar dig
- Och det bästa är att veta att du älskar mig också, " du är ju min guzz ju " , och du är min man!

Do you see my careface?


Trött på lögner, säg bara sanningen.
Tjenis bloggen.
Ämm.. jag sitter och snackar med oscar på facebook, har grymt tråkigt kul att någon kan underhålla mig iallafall. Imorgon ska jag upp sju, döda mig. -ungeför så känner jag för det.
Wirena & Madelene ringde mig nyss på skype :'( blää saknar dem alladels för mycket helt otroligt! så på fredag ska jag till björknäs, så då kan jag passa på att lämna johannas tröja. Nu smsar jag med David också, saknar honom!

Lite sommar bilder



Alice y Mickan

Alice y mickan

Fredrik & David <3

Jonna, Amanda, Nicki & Ester

ellen & mickan <3

HAHAHAHAH, Jag är bestis!

Me and jännie <3

Ludvig !

Han suger på att rita,

Portugal

Madelene <3

Jag och tvilling!

Jag saknar sommaren 09, ge mig sommaren 10°

köket!

gud så jag älskar min mamma har skrattat som fasen, hläpte henne med maten. Vi hade grymt roligt, måste säga att min mamma är väldig rolig. Precis samma humor som jag ( nästan )

DETTA HAR JAG HUNNIT MED UNDER MIN TID I HÖGSTADIET:

 

[x] Haft kul på en lektion

[x] Haft tråkigt på en lektion

[x] Blivit utskälld av läraren

[x] Fått betygsvarning

[x] Fått IG

[x] Fått MVG

[x] Fått kvarsittning

[x] Kommit försent

[
x] Varit ovän med någon i din skola

[x] Varit förälskad i någon i din skola ( sjuan )

[x] Bråkat med en lärare ( sjuan )

[x] Hatat en lärare ( sjuan )

[ ] Tyckt om en lärare

[ ] Varit kär i en lärare

[x] Tyckt att en lärare/vikarie är attraktiv/snygg

[x] Gjort bort dig i skolan

[x] Druckit alkohol

[ ] Varit så full att du däckat

[ ] Varit så full att du spytt

[ ] Använt narkotika

[ ] Snusat

[x] Klottrat på allmän plats

[x] Gjort något olagligt

[ ] Blivit arresterad

[ ] Sovit i fyllecell

[ ] Rymt hemifrån

[ ] Genomgått en operation

[] Varit med om en bilolycka

[ ] Varit nära döden


[ ] Någon nära har avlidit

[x] Förlorat en nära vän

[x Ljugit för en vän

[x] Gråtit på grund av en vän

[x] Gråtit på grund av olycklig kärlek 

[x] Ifrågasatt ditt hjärta

[x] Tvivlat på dig själv

[x] Hatat dig själv ( sjuan )

[x] Försökt begå självmord ( sjuan )

[x] Tänkt på att begå självmord( sjuan )

[x] Velat dö ( sjuan )

[x] Fått höra att du är snygg

[x] Fått höra att du är ful

[x] Fått höra att du sjunger bra

[x] Fått höra att du sjunger dåligt

[
x] Fått höra att någon älskar dig

[ ] Fått höra att någon hatar dig

[ ] Sett din idol live

[ ] Varit på konsert

[ ] Varit backstage på en konsert 

[ ] Har fått din idols autograf

[x] Lyssnat på samma låt en hel natt

[ ] Varit med på TV

[ ] Varit med i tidningen

[ ] Vunnit en tävling

[ ] Uppträtt inför publik

[x] Kysst en av samma kön

[ ] Kysst mer än 5 personer på ett dygn

[ ] Haft trekant

[x] Kramat en snygg kille/tjej

[x] Varit förälskad i någon äldre än du själv

[ ] Varit förälskad i någon yngre än du själv

[ ] Varit kär i någon av samma kön

[ ] Varit kär i en kändis 

[ ] Haft sex med en kändis

[x] Lärt känna en ny person

[x] Sagt upp kontakten med någon

[x] Tappat kontakten med någon

[x] Saknat en gammal vän

[x] Varit på en fest där det förekom alkohol

[ ] Haft en fest där det förekom alkohol

[ ] Förstört en fest

[ ] Spytt upp allt du ätit till frukost och ändå gått till skolan

[ ] Haft anorexi

[ ] Velat bli modell

[x] Varit nöjd med dig själv

[x] Varit otrogen ( sjuan )

[x] Dumpat din partner för någon annan

[x] Ändrat musikstil sen i sjuan

[x] Ändrat klädstil sen i sjuan

[x] Känt dig lycklig

[x] Skrattat med dina vänner

[x] Älskat att leva

[x] Fått nya erfarenheter

[x] Kommer sakna högstadietiden

[/] Tycker i stort sett högstadietiden varit bra ( sjuan sög, åttan har vart bra )


street of dreams.


" When the darkness inside you, make you feel so small "

Kom nyss ut från duschen och såg att jag ser ut som en mupp i mittbena hahaha! så kör på snedden ist. Mamma skulle köpa vanlij glass till mig, pluffe då! Visste ni att jag har grymt många smeknamn? Några är ;
Plutten
Brallan
Brallis
Superman
Bebis
Alleballe
Fyllesvin

Vem som har hittat på alla, och menigarna får ni själv suuuga på! ^^

idiot.


nu ropar duschen på mig! :) Ska dushca, sen blire mittbena, lite nytt och fräsht sådär.
satt och lirade lite på min brors söndriga gittarr typ tappat fyra strängar ( eller två )
ses!

thank you, for being you.


Jag har få vänner som är äkta, som jag verkligen kan vara jag med.
Och jag kan verkligen det när jag är med dig, känt dig ett tag nu.
Du ska veta att du har gjort mig till en mycket gladare människa,
Du vet att jag finns där för dig, och du för mig.
Alice & Olivia, Bralliz & IvI, Superman & Spiderman -
det är så det ska vara!

swing life away.


- Ni förstår inte själva att ni kanske sårar, det är allt ifrån okej, men fan heller orkar jag inte bry mig mer. -
Sitter och käkar lite mellis kom hem fårn IvI för ett tag sen, har haft det super kul med den jävla bananen, seriöst hon är så sjukt kul. vi slutdae hlav elva eller iallafall jag och IvI , vi drog hem till henne käkade, drog till hemköp och köpte cola och fanta hem till mig, var där ett tag, sen så drog vi till IvI igen, sen efter ett tag drog jag :) Så nu sitter jag här och äter! Väntar på mamma min ska komma hem , japp det var min dag i stortsätt.
byee

HEJ!


zööööt

6ig

nAaaAzzii.
sitter med IvI bredvid mig, och flummar som en jävla kossa. Vi ska ut och fota lite till, den sista vart ju så himla fin! Så skriver mer om dagen senare ikväll, KKiiissEEes .

Stuck here.


Fan vad jag ångrar mig.
godnatt

minnen








Fyra låtar.
- Minnen, så grymt mycket minnen. Det var den värsta tiden, men även den bästa. Om jag berättade skulle ingen förstå, egentligen spelar det ingen roll längre. Det var över ett år sen nu. Jag har lovat mig själv att aldrig falla dit igen, att aldrig behöva gå till den dära phsykologen. Det är få som förstår, sådärför ser jag inte något i att berätta. Bara massa massa minnen.

ett ord.


sitter med mitt super chiate. Den ända som inte gillar det på cáfen, nej det ska vara hemgjort!
jag tänker på dig mitt hjärta glöm inte det. puss

håll käften kvinna!

Har fetaste problem med att registera mig haha! :) Så stannar här som sagt tills jag fått i ordning på allting. Härligt va? Jag bad mamma nyss sätta på Te vatten till mig, love to her! ibland kan jag verkligen bli arg, men ibland är hon faktiskt riktigt härlig! ska lägga in lite mobilbilder.

Sitter och lyssnar på the fray, tod en paus från rocken och ville ha lite lungt. Massa gamla låtar som vart mina favortier " Over my head, never say never, How to save a life & You found me " :) de är bra. Fast som sagt gamla. Nej nu ska jag inte sitta här och babbla som en gammal kärring, tro mig kan hålla på i evigheter!

Gud vad skulle jag göra utan min snurpa?

hehe

och vad skulle jag göra utan min pluffe?

Jag hade kul!

?

jag ska nog flytta bloggen snarast när jag får ordning på allting, kommer flytta till devote. Trött på blogg.se säger till när allt är klart och kommer troligen lägga in en länk :) Ha en bra kväll nu ska jag duscha, heidoe

" jävla parkeringshitler "


Min slappis outfit :) halsduk linne och mjukisar°

hihih

Jag är glaaaaaaad!

Vi sitter och kollar på götakanal 2 eller jag hatar de men mikcna ville se den. Det ända som är typ kul är ibörjan när hon får p-böter :) " troru själv att jag tänker betala 700 spänn för 17 cm, jävla pakeringshitler " me love. Vi har vart f e t t o n hela dagen, lite små kul. Tur att jag tränar senare,

usla webbcam




Dagens faaace! :) Orkade inte plocka fram systemen som ligger precis framför mig haha! men nu ska jag bortsta gaddarna sen drar jag till sickla med mickan, see you later guys !

godmorgon.

b l o g g e n.
Jag sitter i mitt kök just nu, lyssnar på musik, har det allmänt bra fakiskt. Gcik upp för en halvtimma sedan och duschade, min buss går tjugo i elva, så jag har inte bråttom men jag kommer bergis få, för får alltid bråttom tillslut. Väntar på att ungne ska bli varm så jag kan stoppa in mina mini baguetter. :)

9 crimes.


Tröjan jag köpte

halsduken, ( förlåt för mördar blicken )

örhängen jag köpte i helgen,
vart riktigt dålig på att visa mina nya grejer, och imorgon blir det förmodligen mer.
min buss går tjugo i elva imorgon, så godnatt vänner!

i cant change, my love.


Trött på denna " förbjudna kärlek " . Jag vill älska er fritt. Jag vill visa era, jag vill känna er. Det är inte bara tomma ord, det är sanningen. Jag älskar er, alldels för mycket. - ni är det absolut finaste jag vet.

ursäkta, bara massa massa massa känslor. Ibland är det skönt med en blogg så man kan avreagera sig lite granna. Men iallafall, ingen björknäs imorgon, sickla med mickan. Det kommer bli awesome det med, just nu sitter jag och skvalpar i mig chilli te, gott men starkt i halsen kan jag säga! See you later guys

Streets of dreams


Påväg att garva !

Jag är alice!

Spiderman & Superman.

Jag har mega tråkigt, så jag ska sätta mig framför Tv;en. Vet ni hur hungrig jag är? =OO helt sjukt. Imorgon är jag ledig, Heaven. Sen ska jag åla pulka tio till ett på fredag. Härligt mina vänner, härligt!

ojdå.

Sämst update idag, men jag har inte haft tid helt enkelt. Dirket efter den tråkia saken någonstans i stan drog jag och ivi till forum, köpte en halsduk och en söt tröja. Efter det satte vi oss på ett cáfe i typ en timma, ivi är var galet,gaaaaalet flummig. JAg var riktigt trött, men fick mina moments. Vi köpte varsinn chockladboll. Sen hade jag matte i en och en halv timma, gick super! Nu är jag kissenödig. så hejdå!

Omgjord

den riktige.
Gillade den bilden, vet itne riktigt varför. Den var bara fin! :)

Goddag!

Gick upp klocka kvart över sex imorse, var inte överdrivet trött, somnae ändå vid kanske tjugo över tio. Mamma sminkade mig bara lite granna, ska inte ha smink något mer på ett tag tror jag, trivs bättre utan. Imorgon ska jag till björknäs, mest för att träffa alla mina saknade flickor, och pojkar. Nu sitter jag på svenska, blir snrart busted tror jag. men iallafall, idag ska jag på matte efter skolan, suuuuck. Men men.. det är bara en och en halv timma, det går fort.

jag ser hemsk ut idag, :) ellen e söööt

tidig kväll

JAg är trött, och ställer klockan på tio över sex imorgon. tänkte faktiskt sminka mig imorgon, men jag är så galet kass på det, så tänkte be mamma hjälpa mig, toppen idé va? :) Så jag ska faktiskt gå och borsta tänderna och försöka komma i säng klockan tio, och sova då. Imorgon ska vi på någon himla sak i skanstull, sen ska jag till forum, och jag ska shoppa! känner att garderoben behöver fräschas upp lite granna, om jag har tur får jag med mig mickan till forum. Men matten börjar ju halv sex. Men iallafall godnatt!

Bild från i gothia, härligt vinnar mål av emelie. ( Jag är nr 2 )
- fan va jag tycker om er tjejer

MutherFukkerOfTheYear


Flükker bild eller vad!
- Sitter och chattar med någon random rasmus som la till mig på skype förut, Imorgon är det onsdag, vilket betyder matte, och ska shoppa lite innan. Sen ska jag försöka köpa en alice cooper tröja i helgen! SUPER. se you later guys

tierd, of being little miss sunshine




Kanske detta imorgon

Jag saknar wille.

snyggring.

örhängen

eller detta imorgon.

Hade grymt tråkigt så jag fotade lite, hela familjen är äntligen hemma.. kände mig grymt ensam ett tag där, :)

just one thing.




ME and IVI rules.

smallville

- är nyss slut, längtar redan till avsnittet imorgon. :) som jag dock kommer missa, men får spela in det så kan se de när jag kommer hem imorgon eftersom vi tydligen slutar halv fyra. vi ska till någon forskare? eller nått annat tråkigt. Jag orkar verkligen inte gå ut och springa,så det blir 300 situps istället.. bra ändå :) Asså seriöst mina ben har typ blivit stenhårda, tack till innebandy. Juste jag är galet mycket starckare i min vänster arm än min höger arm -.- skumt. Aja, nu ska jag kolla simpsons!




osminkad som vanligt.

he's back, the man behinde the mask


hemsk bild, jo tack jag vet.
Sitter med typ Lisa, Mickan, Ellen, Jessi, Ebba, spiderman och Freja, i några soffor och lyssnar på alice cooper - the man behinde the mask. As bra. Vi har jobbat med att göra sites hela morgonen och fan vad jg är trött och hungrig. Blogg.se laggade igår, så kunde inte skriva efter träningen, så skriver lite nu. Lägger in en outfit bild när jag kommer hem, har lovat mig själv att sticka ut och springa, om inte.. 300 situps!
pusspåer.

angånde header.



MACKOR.

Ligger i ugnen, är inte speciellt hungrig, men måste äta nått.. sen får jag ta en banan, och kanske ta med mig en mandarin så jag kan äta den mellan träningarna. Fett onödigt inlägg vet det, menväntar på att bröden ska bli klara tre minuter, yay. bye

simon, emil, ellen & .... elias.


Bild dagen för något tag sedan, sanckade på skypei drygt en timma med simon elias & emil, sen drog elias och vi tryckte in ellen i chatten, och nu måste jag äta.. för att en två timmars träning väntar mig. kul! :D

M Å N D A G

Hallå där,
kom hem för kanske en halv timma sen? sitter och kollar på favvo programet smallville, sen är det simpson, juste de är typ en reklam för vampire diary bara jag som tycker den verkar galet mycket bättre än twilight? nog en av de få, som inte gillar jacob eller robert, inte filmerna heller. Inga läxor, * skönt *, smsar med konrad också, puss på honom

min man.

godmorgon.


Dagens! det är johannas new york tröja ( hon finns i länkar ) , svart linne och tights.. tyvärr får ni ingen bild på ansiktet för mitt ena öga är grymt iritterad så det är helt rött.. men de är bättre nu, ni skulle sätt när jag vaknae imorse ojoj!

RSS 2.0