please.. come home?

fan vad jag är glad för din skull ( du ligger ju och steker )
Men nu vill jag inte ha dig på andra sidan jorden, nu vill jag ha dig här.
(du är den som får mig att tro att allt ska bli bra)

This is how you reminde me.

SCREEEAM!

Hejsanhallå!
dålig update idag, jo tack jag vet. Idag har jag pluggat spanska, pratat med en pojke i telefon, åkt till forum för extra matte, handlat, ätigt god middag, bakat en dålig kaka, och right now, smsar jag med Robin, och ska snart dra mig till duschen sen blir de mer spanska, för jag kan inte. Man ha en bra kväll.

Whatya want from me?

I'll keep my head up, I am not going to fall. Not this time

the lonly road

du är så himla vacker.
Du är en av de tre, jag kan verkligen kan lita.
HAHAHAHAH
SMYG.
Det var längre mellan än vad de ser ut!
Hejsanhallå!
Sitter och lyssnar på en väldigt bra låt. Min dag var alldels för skön, (fast så säger jag bara). Den var riktigt soft. Jag och IvI hade musik sen åkte vi till min prao. Efter några panik inslag frysna händer osv så hittade vi. De var mysigt, men väldigt mycket regler för mig, och känner på mig att diska är något jag kommer att få göra!

Påvägen hem fotade vi jäätte mycket, typ hundra bilder. Men ni fick bara några av dem, nu sitter jag och pluggar spanska tills imorgon. Sen ska jag till forum för extra matte, som jag egentligen inte hade behövt. Ha de bra!

I wanna wake up.

Damn girl. du är så himla fin. som mitt ryck i skolan igår "å olivia du är så himla underbar" Du blev chockad. Men jag menar de. (hehe även om jag kallar dig lite dumdumma saker ibland.)

Fasen vad jag har bloggat idag, fett bra. Snart är de lov, jag kan inte bli mer glad än så! På lovet ska jag träffa två pojkar jag inte träffat på riktigt länge, Anton zell. (de är fan ett år sen) honom har jag känt i snart två år. Sen en annan, (hihi) tänkte bara säga hej igen, och nu hejdå.

<3


look at the sky.

Tråkig ögon bild.

Hejsanhallå.
Jag stack ut och sprang, var ute i 45 minuter skulle jag tro. Var jätte fint på strandpromenaden, om de är bra väder imorgon ska jag dit och fota! Nu är våren påväg, om jag inte redan sagt de. (?) Imorgon ska jag till min prao i hammarby sjöstad.

Vi drömmer, för vi vet att verkligheten är mycket sämre.

Hej!
Jag och min bror har nyss bakat CH (chockladbollar), dem vart fula. Men goda, eller vad vet jag. Har inte ätigt dem än, men ska ner och smaka snart. haha.. fyfan vad han är skööööön, lägger in lite bilder senare. Jag får ångest! NU SKA JAG FAN UT OCH SPRINGA. HEJDÅ

Dont say goodbye.

& jag känner mig tom utan dig. (gått en vecka, står fan inte ut)

" jag gillar killar med pasta, men jag gillar dig mer än allt "

En kille som är glad över att våren är här.
Mamma har påskpyntat vid vårt garage
blev kär i bilden. Kanske för att man ser marken?
Då börjar vi nerifrån!
Converse - New york, (johannas gamla)
Tights med dragkedja - Zara, (dem som är sönder)
Väska - den jag fick av anders
Jacka - Jc.
Halsduk - Åhlens!

HejHejHej!
Sitter och lyssnar på lite soft musik, fasen vilket härligt väder de har vart idag. Gick i bara tee skjorta till idrotten. det var mys de. Min morgon börjde segt med att jag inte hade några kläder :(, men de ordnade upp sig, hittade en prickig söt liten tee från åhlens jag drog på mig. Sen höll jag på att svimma också, (wihoo)

omprovet i So, gick väl ok? hoppas jag på iallafall, sen har jag mått lite sisådär, sen var de ju hemkunskap, hade skönaste gruppen jessica och Oscar, haha sjukt jädra kul! Nu ska jag nog ta nått att dricka, sen kanske jag tar en promenix eller något.

(FAN VAD JAG SAKNAR DIG ELLEN)

if you wake up

Klädsel från i lördags då vi var i saltis.

Sitter på svenskan, de går prima ballerina. Tänkte bara säga hej, (minmorgonsög) hejdå

Anonym

Fick en fråga om de var marco bertoli och hans hund Ozzy på ett av mina inlägg? kan jag svara att de inte är. Utan de är Anders med hans hund Berra!

Where do i belong?


En glad Alice

Jag sitter och snackar med Emil, han är så snäll haha! berättade om lite saker som hänt mig. Massa pinsamheter, riktigt kul. Idag hände de things, som jag dock inte berättar. ( IvI knows ) Juste jag har fixar prao, goodiie. Min är klar, men Ellens är fortfarande tveksam. hon får den, tror jag. Men hon behöver lämna massa papper, och hon är inte hemma. Men jag ska ialalfall till hammarby sjöstad på onsdag, kommer nog bli bra ska ni se!


Wait till you see her smile.

Skulle döda för dina ögon! <3
Ja, IvI älskar monster.
Dagens köp, (hihi)
Hejsanhallå.
Sitter och chattar med IvI, vi drog till sickla efter skolan. Och bara hände runt köpte de på bilden från H&M. Köpte en stor latte också, mysigt. Ännu en dag närmare lov, jag börjar fundera lite på en grej, men vi får se !
puss så länge

MY love.

Sitter på No, vi har teknik. Lyssnar på Emils låt " my love " Seriöst, den är sjukt bra. Dagen har varit händelserikt, om man säger så. Drar en snabbis till sickla senare med min bebis Olivia! (<3)
Jag längtar till våren/sommaren

Bra saker

Min kompis Emil gör grymt bra musik ! Creed till den här låten!

Visste ni..

Att mina vad kallar man de vrister? är jätte smala. Ser inte min högervrist, skit äcklig ut? ( klippte bort fötterna för de såg ju inte najs ut hahaha ) Men de visste ni nog inte!

Nu ; Ska jag städa, sen ska jag äta popcorn. Usch så lite jag har pluggat idag, fan :/

follow me.

Min nya tröja från Bikbok 99 svenska kroner, grymt pris. den är väldigt skön måste jag säga!

Kom hem från forum för ett tag sen, mår inte alls bra. Har hur ont i halsen som helst, inte konstigt. Eftersom vi var ute i över en timma igår, och de spöregna, jag hade converse och en tygjacka. Får hppas på att jaginte blir sjuk, denna vecka har jag mycket i skolan! Idrott, spanska och So.

Köpte också, ett par nya byxor eftersom mina med dragkedja är sönder.. dem har spruckigt :'/ RIP. Älskar dem! Men dem nya är också snygga, sen fick jag ett par randiga strumpbyxor av min mamma! Men nu ska jag sätta mig och kolla på tv, och dricka varm chocklad. ( vet att jag kommer må illa sen, men orkar inte bry mig ) Ha de bra

i miss u, ( iwantutocomehome )

Så trist och grått utan dig, (bokstavligt, solen skiner fan aldrig)
Du är bäst, iallafall enligt mig. Du är inte korkad, du är så jävla smart och bra. Världens finaste du, skit på dig! kom hem.

i thought you said that summer is going to take the pain away

Älskar bilden från i fredags kväll då jag var med, två av mina favorit killar! ( Anders och Robin )

Har dushcat nu, känner mig mycket fräshare, ska plugga lite spanska och so ( eftersom jag har omprov. ) söck. Men iallafall, mamma ska köra mig i till forum sen, orkar seiröst inte ta bussen. Lat, vet. Men jag orkar fan inte :) imorgon måste jag fixa prao till ellen, och sen ska jag köra idrottspasset några gånger, så de verkligen sitter.

Snackade med Pontus Wikman igår, i fredags hade jag och IvI stannat för att göra vårt pass en gång, och niorna hade lektion efter oss, så dem såg ju när vi körde. Så han sa " Eran friskis var bra, nästan så att man skulle velat vara med ;) " Kanske föra tt vi juckar upp i luften, haha.. nej nu ska jag inte skriva mer onödig fakta, ha de gött people!

for all the broken hearts out there.

Hej!
kvällen igår var väldigt trevlig, vi spelade kort, kollade på film, gick typ en mil i regn, vi var hemma igen vid tolv. Då somnade Johanna ( sött ) satt och snackade med erik och elias, sen gick erik ner. Men elias och fortsatte att prata, super trevlig! Vår famlij gick sist typ kvart över tre. somnade vid fyra, och vaknade nu. Ska fräsha till mig käka lite, sen skajag till forum en kortis, sen måste jag plugga!

I will try to.. ( not lose myself )

väldigt smaskig latte!

Tjena bloggen.
Min dag har gått väldigt fort, tråkigt nog. efter jag jobbat drog jag till forum med mamma köpte inget, men hittade en massa! Men ska dit imorgon igen köpa en tröja från bikbok och en BH skulle jag nog tro! Ska snart fixa mitt hår, ska till några på middag ikväll. Johanna kommer också vara där. Men vi hörs om något tag.

make it

Nu ska jag nog sova! Imorgon ska jag göra mycket, jobba, ska till sickla och fixa prao, jag ska på middag. Vet inte hur bra bloggningen blir imorgon, men något inlägg ska ni allt få! Ni får ha bra natt, pöss

Guys

Dem klädde ut sig lite.. ( hha kolla robin )
dålig update, vet vet. Men vid nio gick jag till Anders där robin var. vi kollade på 2012, obehaglig film tycker jag. Men satt imitten av två snälla böys! Vi satt under en filt allesammans och bara mös, super trevligt. Kom hem vid fem i tolv kanske! En bra kväll iallafall, nu ska jag surfa lite ha, jo sen får jag se vad jag gör. Kanske sover, ska ju jobba i morgon!

Did you know...

Visste ni att ..
alla eller väldigt många av mina nya kompisar trodde att jag var värsta bimbon innan dem lärde känna mig, typ " dum blåst blondin " , Jag är ju verkligen itne det, men väldigt många har trott det. Att jag var sån som söp varje helg, och massa sådant. Lite kul faktiskt, för ärligt talat.. haha, jag är verkligen ingen bimbo. Långt i från, jag är jag. Alltså alldels för cool för att finnas egentligen ( lite väl självgod va? )

" röööööva "


Hold on.

Påväg till idrott. ( minibarn )
Första gången på hemköp
Diggar bilden starkt!
Andra gången på hemköp-
Pokemon!
Min dag har vart så himla rolig, kommer in med tre klipp sen. Orakr inte riktigt skriva så låter bilderna tala för sig själv, ( damn, har haft så jädra kul! )

fan fan fan

Gammal bild, saknar johannas tröja!
Tjena, stört chockerande att jag hinner blogga nu på morgonen. Men ska inte gå fören om en halv timma och e klart, fast ska bara packa lite saker. hehe. Ja, Ellen ligger och nannar i USA. Läs hennes blogg och följ hennes lilla resa här. Nej nu ska jag faktiskt sätta igång och packa till skolan, baaaaai

och du trodde att jag var okej

Mina converse är väldigt snygga.

har gjort klart G frågorna på engelskan, tror inte jag ska göra mer. Orkar faktsikt inte! Ska platta håret, orkar inte ha lockigt! fett tråkigt och onödigt inlägg. Men kände för att blogga. vi hörs! ( saknar dig redan ellen )

old pic's

Ursäkta rutan!
Innan jag klippte mig, hade grymt långt hår, och mittbena där. ( längtar till mitt hår blir sådär långt igen, de är redan ganska långt, så jag kan ha mittbena och se ok ut igen! )

Tjena!
Sitter med en toffs och mittbena, sörrö! Ser ganska bra åt. så blire imorgon. Jag får ångest, vet inte vad jag ska ha på mig (???) Hatar sånna dagar, då man verkligen inte vet. Om jag hinner ska jag klippa sönder och sy min tröja. Annrs blire något annat. Men vad? joo.. bekymmer. Ska göra klart engleskan, sen ska jag nog duscha. Ja det ska jag. Så vi ses babes. Och juste passar jag i mittbena?

I dont need to feel your arms around me. I'm okey anyway.

Du är så jävla vacker.
Sitter på Slöjd med IvI,Patrik och Alex.h (<3) nu kom oskar in också. Jag har inte så mycket att skriva, kommer inte bli så mycket bloggande idag eftersom jag drar till nicki sen! Jag gör ett inlägg iskolan fett coolt. Nej men, fortsätt att komentera människor! det är as kul att få komentarer.
Puss

i just wanna let go

Fet coola bilder från igår med min brud ;)
Sitter och snackar med Emil & Ludvig, Men iallafall, Imorgon är det Torsdag. vilket betyder?
Att jag ska till Myrsjö direkt efter skolan och sen till Nicki vi ska baka och så, blir säkert jätte bra. Nu ska jag fortsätta att snacka med mina vänner, så ha de bra !

kul att folk börjar komentera!

Josefin ; Om du fick välja, vilken person i hela världen (levande eller död) skulle du vilja vara för en dag? :D Kanske inte så kul att va nån döding, jagmenar, ligga i en kista hela dagen. No thanks ^^
Svar; Hm.. knasig fråga. Men skulle nog säga Bam margera, bara för att han är så sjukt snygg och tuff!

Jessica ; Jag är bara 157 och 19 år - fett med respekt haha ;)

Vilken är din favoritmaträtt?
Svar; härligt! :) Oj.. jag älskar tacos, sen gillar jag kyckling väldigt mycket, och thai.. som du hör, har jag inte "en" utan flera

Kom hem från matten för ett tag sen ,det gick faktiskt väldigt bra! var grymt bra på vinklar (?) hmm.. snackade lite med ludde förut, (yes i did) Min älskling åker till U.S.A imorgon.Fan vad jag kommer sakna henne, saknar henne redan!

En av mina favorit bilder på världens finaste

LOL

Asså kalle.. jag tyckte de var as kul. Men iallafall,delar med mig av de roliga!

Jag - Synd! jag är 151 ;)
Kalle - Me.. du kommer få större bröst, så de kommer bli jobbigt att gå. Så du blir kortare.
Jag - HAHAHHAAHHA
Jag tyckte de var förjävla kul, men min humor ärju som den är. Men tänkte bara dela med mig lite granna.. och skratta lite igen. * haha *

Flowersinmyhair



Sitter och smsar med Kalle nalle, han är snel. Men han failade som sjutton? Han ba " jag vill ha en vän som är under 150 ) synd.. jag är 151 cm. yes. Jag är snart 15 år och 151, respekt man!
juste.. jag har mina funderingar på att byta till devote, men de är lite svårare med bilder och sånt. Men vi får se!

Klass 6d

bild 1; Väskan jag fick av anders
bild 2; närbild?
bild 3; Min tröja från idag.

Ni kanske undrar över rubriken? Jo.. jag har hittat en skiva med bilder från sexan som vi fick av våra lärare när vi slutade grymt kul att se. Måste säga att jag och Hanna berglind har förändrats mest! Kanske lägger in några senare. Ska snart gå och fräscha till mig, sen ska jag på matte en och en halv timma.. *suck* Orkar inte idag. Men måste ju.

Ha de gött

sometimes i'm angry that i feel so angry.

Smycken från idag.

Sitter och lyssnar på modest mouse. ( kääärlek ) Ska snart sätta igång spanska plugget lite granna då. Driket efter jag gjort mitt idrottspass fick jag blodsockerfall (?) Började skaka, så jag tog något att äta. eftersom jag inte ätit ordentligt sen lunch. Men nog babblat, mycket snack liten värkstad. Ha de gött

and you said that angels never lie? ( you lied )

Jag och Oscar var grymma på Fysiken.
Någon cool effekt på photobooth !

Okej right! here we go, min dag har som sagt vart as bra. Har mest vart med Robin och Oskar faktiskt, sen självklart massa andra också. Jag har vandrat runt i en rutig skjorta idag, väldigt snygg. Anders var glad idag, han sa att jag var snygg i min skjorta, och att mina armaband var snygga. Sen ska jag få en väska av honom, den är as snygg! Men Jag och IvI åkte iallafall till sickla efter skolan.

Där så köpte vi redbull och annat gott och pluggade idrott och lite engelska, hon måste sicka allt till mig sen. Men ändå. Några kom fram och frågade oss.
Dem - går ni i samskolan?
Jag - ee.. (tittar på IvI) nej
Dem - går ni i (något) ?
Jag - ee.. (tittar på IvI) Nej.
Stört.. men iallafall, köpte lösnaglar som mamma måste hjälpa mig med. haha! sämst. Men anyway, imorgon är det onsdag. Vilket betyder matte på kvällen. Idag måste jag göra mitt pass en gång till fullt ut. Sen måste jag göra spanska. Förlåt för tråkia och långa inlägg. Ha en bra kväll

How can i move on?

Massa tråkia mobil bilder. ( hihi )
Kom hem från sickla för tjugo minuter sen kanske, jag orkade aldrig ta me dmig kameran! Min dag har vart väldigt bra måste jag säga, även om morgonen började med en tjurig alice. så vart det bättre! Berättar om dagen i nästa inlägg, för har miljoner med bilder! BRB

<3


världens finaste - världens starkaste flickor

IvI
Ellen.
Jag var tvungen, seriöst. Ni är sjukt underbara flickor, love you!

sunshine

dålig bild från gotiha.

Vi vann med 11 - 2, gjorde 1 mål och några assister! kul kul, jag ska käka nu. så blir ett väldigt kort inlägg.
och juste, FAN VAD JAG ÄLSKAR INNEBANDY

Dammatch


1 bilden; Mikaela och ellen nyår
2 bilden; Johanna och ellen nyår
3 bilden; Johanna och Elias nyår!

hey dudes.
Ska snart bege mig till bussen, åker dit en halvtimma tidigare för jag har inget att göra.. no lifer? nej men de går as segt. Men iallafall, ha en bra kväll. så hörs vi igen vid nio. pusspåer

The long road.

Mammas fina blomma.

Hemma nu, mitt humör har blivit allt bättre. Var så himla sur i morse att jag kunde slå sönder något, jag mådde väldigt illa också. Vilket jag också gjorde efter lunchen, men nu är allt prima ballerina! Sitter och käkar skinkmackor, vi har inget att dricka här hemma! ska nog ta mig lite vatten innan min hals dör.

Idag är de dammatch mot vårby, hört att dem är fula i munnen, men de blir nog kul! imorgon ska jag ta med mig min kamera till skolan, eftersom IvI's kamera hatar mig! Den vill aldrig ha med mig på foton :( Men nu måste jag kila! ha det jätte bra, pusspåer

Bad romance.

Jag önskar att du bara fattade. ( bild från dagen innan vi träffades på jullovet )

Sitter på No'n, lyssnar på Iris på IvI's dator. Vi går igenom något om elektricitet. Helt ok ändå, försöker få IvI den känslan med! haha. Går ju inte bra. IvI tod en jätte fin bild som hon måste lägga in sedan, så ni får den när jag kommer hem!

Imorgon ska jag och IvI till sickla och fika och plugga som förra veckan! mysmysmys. men nu måste jag dra, skirver när jag kommer hem. pusspåer

You dont understand

Min rosa väckarklocka,den är lite små tuff.
Jag orkar inte sitta framför datorn mera, Min blå/vit randiga tröja kom nyss ur tvätten gött! Så den ska jag ha imorgon, hade den i fredags.. (?) just men kan garentera era att den är tvättad haha! Nej men de är min favorit just nu. Men pusspåer

Runing to the corner

Den dagen då jag fotade Jenny. Hon är så jävla fin!
Jag mår jätte illa, menar verkligen illa. ( som många vet kan jag inte kräkas ) S sitter här och rapar i all hast. imorgon får jag lite sovmorgon yes! Ska vara hos hudläkarn klockan nio. så är inte i skolan fören kanske halv elva eller kanske tio. Vem vet. Soft iallafall. Vi hörs !

.

" du&jag föralltid "
Vad hände? jag undrar varje dag. Men ändå.. kommer jag aldrig fram till svaret
Jag saknar dig.

Chasing cars.

*Gammal bild på anton.
Okej hej!
Dåligt uppdaterat idag, orkar inte bry mig för statistiken går ändå ner. Min dag har i stort sätt bara handlat om innebandy. Först dam match, upp tjugo i åtta. Ingen sovmorgon, jag spelade lite sisådär. Vi vann iallafall, hem var hemma i en och en halv timma och chattade lite på skype med Emil. Sen vare troligen sista innebandy matchen med orminge f94a. Asså de är så sorgligt så att jag dör. Höll nästan på att börja gråta! Sket i att vi förlorade, usch.. tycker de är så himla ledsamt. På torsdsag ska vi ha möte, och jag längtar som fan till dess. Jag och nicki ska baka något innan! Nu har jag gjort en smootihe, och ska snart duscha. Sen sätter jag mig nog och kollar på webbtv, ( gratis ) säger inte var mihihhi.
Jag har haft en bra dag, hejdå

Forever, is a very long time


1 bilden ; gammal bild tagen med min förra kamera.
2 bilden ; Tagen med den gamla kameran också, på mig och Robin

Sitter och lyssnar på musik, smsar med Robin. Kollade på bröllopsfotografen men somnade typ. Den var jätte tråkig, så gick upp hit istället.. ska nog ta lite glass. Men ni får ha de bra så länge, tjingeling

dagens

Dagens humör: upp&ner.

Dagens mående: Sådär.

Dagens borde: duscha ( vilket jag ska göra efter detta )

Dagens frisyr: utsläppt

Dagens klädsel: randigtröja och tights, men snart mjukisar

Dagens planer: Tare lungt.

Dagens vill ha: mer pengar

Dagens saknad: privat

Dagens fundering: Kommer jag spy imorgon (?)

Dagens beroende: musik

Dagens tråkigaste: Läste en sak, som jag skrivit för länge sen. * suck *

Dagens tidning: .. dagboken?

Dagens låt: vet inte.


Kul lista. Men jag gör en ny spellista på spoti, hade bara dålig musik som jag inte längre lyssnar på. så om någon kan lite bra låtar skriv gärna


When the darkness inside you, make you feel so small

jag försökte tänka på något vackert, men eftersom du inte längre finns. Fanns det inget att tänka på



I hate it.

.. I cant cry.
Jag har så jävla ont i hela magen, midjan - under brösten. Det gör riktigt ont. Kan berått på att jag inte käkat på as länge, och åt lite granna nu. * aj * Min mamma var snäll och köpte tre filmer åt mig.
- 2012
- Den lilla flickan i huset bid vägens slut ( skräck film )
- Bröllops fotografen
Nu blire massa film, det är snart lov. Gud så skönt.

Is it worth it.

( lille ) Ruben. * just kidding* Han är cool fan. ( ja. jag tycker du är cool även fast du har vax, och är två år yngren mig )

Jag åkte och jobbade, och orakr fan ite ens snacka om det. Sista timmen var kalabalik. Sen skulle jag ta bussen hem, men hade as tråkigt. Så ringde pojken på bilden, Ruben. Och vi bestämde oss för att ses. Vi satt på någon grill i boogård och bara snackade i en och en halv timme. Han är riktigt snäll asså.. Bra vän. Men iallafall, nu sitter jag här. Och ikväll måste jag vara hemma.. ska upp åtta imorgon dammatch klockan tio, samling nio i hemmesta. Sen har jag egen match klockan typ halv tre. Aja, jag pallar inte skriva mer Vi ses bloggen!

I did this to myself.

Två bilder från igår, ena var lite små cool, andra är bara för att ellen är fiiiiin! '
Tjena! Kom hem för typ en halvtimma eller nått, fyrtio minuter. Det var en riktigt dag igår alltsåå..
* Jag och IvI var störda.. ( som vanligt )
* Jag åkte till ellen
* vi missade bussen
* Vi åkte till björknäs och bytte till 413
* Vi träffade några äckliga gubbar som nyss komigt från kåken.
* Dme snackade om knark, och shit. Och om datorer med oss (?)
* Vi käkade god middag, eller en god macka
* Vi kollade på en riktigt bra bio.
* En kille jag en gång vart bra vän med smsade mig.
* Stötte på två andra killar i sickla som jag en gång vart bra vän med ( Elias och Henrik )
* Jag hittade inte min mobil
* Vi gick och letade överallt
* Sen efter ett tag hittade jag den... i min inneficka (?)
* Vi var grymt glada på bussen
* Vi åkte hem
* Vi kollade på allt för min syster.
* Vi somnade!
Lyckad kväll, ;) men jag skriver ett till inlägg om idag. haha.. ses

the world, wouldn't be the same with out you

Världens finaste du.

Ska sminka om mig lite, sen ska jag dra till Ellen. Vi drar väl in till sickla och käkar middag och kollar på bio, Alice i underlandet. Sen sover jag där, vet inte om de blir något mer inlägg. Om inte, härs vi i morgon puss!

Jag tycker synd om dig, som måste pussla ihop mig, efter varje gång han haft sönder dig. " och jag tycker synd om dig som måste läka varje gång "

Rubriken har inget med bilden att göra, utan johanna är bara väldigt bra :)

Rubriken är jag och e som snckade igår, ( helt otroligt jag hinner göra ett inlägg ) Men iallafall, ska packa väskan snar, sätta upp luggen sen drar jag till skolan för prov. Måste läsa igenom allt igen innan. Shit pommes.. men iallafall, ha en bra dag!

You and i

Bild på någon gång då jag hade ont i fingret
Damn.. i hate to miss u like this honey.
Tjena!
borde egentligen plugga lite till, för jag är inte helt säker på en fråga. Men orkar inte. Snackar med en ruben på facebook.. han hette så va? eller nått sånt.. mm ( just kidding! ) Men jag har inget viktigt att säga, förutom,
JAG DRICKER TE.

Even the best falls down sometimes.

om jag fick skulle jag slå dig gul och blå, banka på dig tills du får samma smärta som jag får varje gång du gör sönder mig ( fuck )

;)

Ruben & Oscar på lunchen.. har alltid vart svag för bögporr
okej.. kan de mesta på So¨n nu, ska snar tbyta om sen är de träning som gäller för mig ! imorgon är det F R E D A G vilket betyder bio & middag med ellen. Dagen har vart as soft, och jag har mest vart med Olivia! Nu ska jag nog fräscha till mig lite granna innan jag drar till bussen. ÄR as taggad, ha de bra

Jagsomtroddepådittsnackomsaknad

Gammal bild på mig och wirena, damn girl..i miss u <3
fan nu blire massa plugg, berättar om min flummiga dag senare. Ha de godis

And the little man said.. youre nor good for me.

med dessa fina låtar, säger jag godnatt till min dator. nu blire.. skitsamma

And you dont?

Favorit i repris..?
Ska ner och duka, min bror ska göra köttbullar, vi är ensamma hemma så japp! Snackade lite med Emil förut. Han försökte hjläpa mig med So'n, men han var dålig på det hahaha! Han är iallafall fett skön, men snart orkar inte min bror vänta mer på mig. Ha de godis.. ( som göteborgare säger, visste ni att jag är göteborgare? eller jag är född i stockholm, resten av släkten götet, jag är awesome på göteborska, ask IvI )

16-03-10 23:51

Om jag hade satt ihop alla texter jag skrivit om dig, alla patetsikt dåliga, och underbart bra.
Hade det blivit en bok på 200 sidor. Om jag nu hade gjort det.
Hade jag sett mönstret, som jag nu ser.

Du har alltid lekt med mig ( Suck ) Så nu ligger jag här igen på min mage. Sova?
Nej det går inte. Så ännu en text till den lilla boken.
( dock är detta slutet jag inte trodde fanns ) men fortfarande
Lika patetiskt som allt annat..

oboy, nu är jag trött.

Tagen ur min nattbok, skrev igår kväll. allt från mig, tjoflöjt

I live for fun

( IvI driver ) Fasen vad jag längtar till sommarn, du jävla du, jag ( johan och ludde? ) haha love you girl
bild från igår, vi rockar.
Tjenamors!
Kom hem för ett tag sen, vi såg skolbio efter lunch dne var faktiskt bra. Men väldigt hemsk. Efter drog jag & IvI in i sickla istället för att åka hem, vi fikade, pluggde! fattar ni? vi pluggade faktiskt. Jag lärde Olivia, shit.. men iallafall! Jag köpte en ny tröja, ( hihi ) Jag vet jag vet, shoppar hela tiden. Men fan den kostade bara 49 kronor. Klart man fyndar. Köpte den på en affär jag skäms över. Ginatricot, jag hatar den affären. Men var fär för att kolla underkläder, så hittae jag en tröja jag ville ha så. Japp!

Sjukt hur glad jag blir av olivia alltså, vi har alltså så himla kul! Jag tackar gud för att hon är 15, de är 15 års gräns på maxi för energidrycker, så hon köpte ut åt mig ( hehe ) Vi kommer iallafall ha de bäst i sommar. Men nu måste jag typ plugga. Bay

Sweedish.

Jag har svenska just nu,vi håller på med Huvusatser och annat tråkigt. Ellen och jag ska ringa våran prao snart, eller vid tio tror jag? Vi har kanske fått prao i hammarbysjöstad, mysigt! På fredag ska hon och jag på bio, alice i underlandet. Sen sover jag hos henne, gud så jag älskar henne

bild från en sommarkväll, när vi klättrade upp i körsträden och plockade i påsar, och satte oss vit vattnet och åt upp dem.

sick!

Tog den från IvI's blogg. Seriöst jag är kär i citronen

I blame it on bad luck

Jag och min underbara vän IvI!

Jag ch min bror " bakade " lite, de vart ju som de vart. Skulle göra kokosbollar utan havregryn och kokkosflingor, bra! Vi tod ströbröd istället, haha! Dem vart inte fasta direkt, men nu måste jag verkligen plugga. Har inte gjort det. DÅLIGT ALICE. Men nu jädrar koncentrerat i en halvtimma iallafall, pöss

when winter falls.

Sorry for the mess where in sometimes, but i just dont know what to do. Youre one of the best things in my life, and you know that, i know that. We fight, often. But it dosent make me change the way i feel about you. I respect the friends you have, i respect the friends you sometimes go to. But i love u, my friend. I really do.


Let i be

Världens finaste Mörre
Ska plugga snart igen, springa.. nej de blire inget av. Har typ springit,dansat och hoppat runt i mitt rum ett tag fick lite ryck när jag lyssnade på en fjortislåt haha! men anyway, nu blire pluuuuuuggg..

... ??

Jag är rädd för kärleken, jag tror inte på den. Jag har sett vänner, gå in i förhållanden, och sedan kommit ut sårade. Jag har nog aldrig varit " kär " Jag har aldrig känt att jag kan göra så himla mycket bara förhållandet håller. Jag har haft ett antal, inget jag är stolt över. Men så är de, men jag har aldrig känt " yes känslan " eller känslan när man ska träffas att det känns " overkligt " Jag menar, klart jag någon gång kommer att hitta han den där rätta. Jag har en vän som redan har gjort det. Och ajg är grymt glad för din skull olivia det vet du! Men jag undrar varje dag, vad är kärlek? För mig.. är de inget. Iallafall inte just nu, kanske om något år. Men just nu, har jag ingen blekaste aning.

I wanna wake up.

Jätte gammal bild, på mig och IvI.

Tjenamors
Sitter och dricker en smootihe som jag gjorde, nu blir råplugg. Tänkte sticka ut och springa om jag hinner, gör väl de vid fem eller något. Så sjukt kul, När bussen kom vid min skola, springer Ruben fram till mig och ba " alice bussen kommer, spring spring! Kom de finns bättre platser därbak, ta en bra plats. " Låter as tkråigt, men var as kul. Sen så innan han går på säger jag då " Ska jag hålla dig i handen medan du går på " höhöh. " Alice visa busskortet visa busskortet " Det var ialalfall, nice. Idag har jag och IvI vart ute as mycket ^^, så har lite bilder jag lägger in sen. Ha de gött

Idiot

Bild på min tröja.
sitter med min katt spinandes på axlen. skriver med en hand så det går segt  ;).
småsnackar med ruben på facebook. kom hem för ett tag sen, ska duscha snart, sen en kopp te.
orkar inte skriva mer, pöss

keep walking

kom nyss hem från sickla, köpte en tröja istället för den där tuniken, den var snyggare och kostade mig 150 kr mindre. Great! Nu sitter jag och äter rågmackor och dricker äppeljuice. Dock hinner jag inte blogga något mer, sen blire ett bildlöst inlägg. så får ni bild på min tröja ikväll eller imorgon, eftersom jag har träning!

i know i'm going to fall down,

Bild från veckan, tyckte den var lite småmysig. hehe
Jag har precis gjort klart min svenska helt, kände för att lägga till lite saker. Kan också lägga till att herr-matchen var väldigt tråkig. Dem förlorade med 6 - 1 eller det stod det när jag gick iallafall. För jag behövde ta tio i åtta bussen hem.
Lax till middag som var väldigt gott, massa frukt till efterrätt gosigt! Imorgon är det måndag, och herregud vad stressig min vecka kommer bli,
Måndag - sickla jätte snabbt, hem plugga so, träning
Tisdag - massa plugg
onsdag - troligen till forum en snabbis med IvI och hämta hennes förlovningsring.
torsdag - ännu mer plugg, och träning
fredag - inge plugg !

Segt.

Detta är då min uppfinning i skolan!
borde egentligen plugga, istället för att sitta här och vara tråkig. Men jag orkar verkligen inte. Kvart i sex ska jag vara i orminge hallen igen, några brudar från mitt lag och jag ska kolla på herrmatchen kul kul. Jag mår väl inte så jätte bra, känner mig inte helt hundra. Men iallafall, vi förlorade tyvärr matchen med 4-3 dock var vi väldigt bra i andra halvlek. Men ha de bra. tjaaaaa

Tik Tok

- en låt jag aldrig tröttnar på!
Godmorgon people, det är skinande sol ute, tänkte gå ut och fota en stund, känns som om de var länge sen jag gjorde det. Men jag måste plugga känner jag, både so och svenska! Sen äre match klockan två i orminge hallen, mot vendelsö, det blir nog en väldigt tuffmatch. Men vi får kämpa, känner mig lite små sjuk, men de säger jag ine till mamma haha för då får jag inte spela! nej nu kan jag inte sitta här och luffa mig. bye
Jag är den i svart då,
* det roliga är att vi har miljoner bilder på när jag springer efter den här bruden, tillslut tar jag bollen*

- o jag vet att de är svårt att vara själv.

"du kanske funderar på alla minnen som ni har, du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar. Men han är inte samma kille som förut, jag vet att du vet att de måste få ett slut "

Love!

Den där blir min på måndag, tummen upp för det!

Jag är så grymt hungrig, vi äter ju alltid jätte sent. Stört kul, har ett par solglasögon från sommaren 08, ett par från sommaren 09, och ni ett par till sommaren 10. Komsikt förfan! man ser verkligen hur de har förändrats. Men nu får ni ha de gött. puss

i'm walking on sunshine.

Tjofrääs people !
sitter i mina nya snyga chinos, lägger kanske in bild på dem later we will see. Men anyway har vart hemma ett tag nu, jag träffade aldrig Ludvig, orkade int ringa. Sen så lanade han igår så jag lät honom sova istället ! På måndag ska jag köpa ännu en ny grej till garderoben haha.
Just nu; lyssnar på dont worry be happy.


Lite lagom ego.

here comes sun.

Ganska gammal bild.
Godmorgon solstrålar, jag är riktigt glad. Det är ju sol ute, ska snart ner och och äta frulle.
Blir nog dålig update idag, bara så ni vet.
Eftersom jag ska till sickla direkt efter jobbet, så är nog inte hemma fören sex sju eller nått * ifall jag träffar Ludvig då * Annars är jag nog hemma vid fem. Men ha det.

kom till skolan på måndag!

Lite bland klipp saknar min knasboll!

får ont bara jag kollar på den.

Det gör ondare än vad de ser ut.

Old pic's

Min och IvI's sommar outfit, vi kommer gå såhär i sommar
Efter jag klippte mig. då vare kort!
Min bästis och jag.
Again
Anton är nåååb på hjärtan
Världens finaste Jenny! ( sen ajg då, ser ut som en fjorre )

lite bilder från 2010 lite osäker om bilden på mig och jenny är från 2010 eller 2009 i december eller nått! Sitter och snackar med Ludvig vi planerar när vi ska ses, * thihi * Lyssnar på " let it be " Den är bra, har nada fakta att ge er. Måste planera lite övningar till imorgon också suuuuuck!
puss

IGUESSI'LLNEVERKNOW



bild 1: Bror
Bild 2: En snutt ur VD som jag blev kär i och började böla.
Bild 3. Mina fossingar.
Ska snart ner och hjälpa mamma med maten. Sen ska jag ta en lååååång dusch. Måla naglarna som jag sagt at jag ska göra i två veckor nu. Sen ska jag nog bara njuta av fredagen för imorgon börhar helvetet igen. Jobbar från 12 - 2. Men tjänar 150 kr så de är värt det.
Nu vill jag ha vår.

Friends

Jag har tänkt på en grej, jag har väldigt bra vänner. Dem som bryr sig, och faktiskt märker och ser när någor är fel. Jag hoppas ni alla vet att jag är så glad över att ha er. Puss på er, fina fina vänner
En bild på en vän som stöttar mig, och det tackar jag gud för. Tack kalle <3

Sitter och smsar med Kalle, ska snart sätta igång och plugga svenska och sen översätta Spanskan. Tänkte lägga in en film från en fail idag, men gör de snart i nästa inlägg alltså! Det här inlägget är väldigt onödigt och är mest tillägnat till mina vänner.
puss

ineedyou, imissu, iwantu, iloveu cause - i wanna hold u, i wanna kiss u. You where my everything and i really miss u

Gammal bild.
sitter och tänker en heldel, jag gjorde en kladdkaka, men de gick åt helvete som allt annat. Den började typ brinna, sämst kanske däröfr jag bara har G i hemkunskap. Btw ,så har jag fyra saker till nästa vecka som jag måste bli klar med, eller kunna.
So prov
Svenska *prov*
Spanska förhör
Idrotten klar
Reklam filmen klart.
oj de var visst fem saker, kill me. Måste plugga ite idag, tror jag gör de snart. Kul fredag.

Pucko.

Bild från Nyår.

Sitter i mitt kök, är helt slutkörd på något konstigt vis. Mitt humör har vart ganska bra idag, fast jag blev så sjukt trött och ledsen pga en grej. Som jag nu inte längre är ledsen över? Jessica fyller år idag, så jag tod tonen både i klassrummet och matsalen, hur bra jag sjunger.. jo. De är en annan femma. Men anyway, kanske ska käka lite. Sen ska jag kolla på vampiere diaries. Som min bror var snäll nog att spela in åt mig igår, men iallafall.. Matchen igår gick inte så bra, vi spelade lika fyra-fyra, jag gjorde en hat-trick eller vad de nu heter, tre mål på raden, Två mål gjorde jag när de bara var en minut kvar. Då var jag glad. Men ingen pallar läsa ! Ha de götttt

Spring brings me hope.f

Axel var väldigt flummig idag, han showade asset utan att han själv tänkte det. Så jag fotade man han precis vända på sig.
Klockrenaste collaget. Jag och mickan skulle ta bild på oss, så kommer Lilloscar och ba " jag får vara med " han körde på porr. 
Mina anorlunda converse.
jag hinner inte skriva, käkar. Så har munnen full med potatisbullar igen, om en havl timma drar jag hemmifrån och på match, ha de gött folket

I fall in love with the seaside.

Bild från Åre. Saknar lite granna faktiskt..
Sitter i skolan just nu, vi ska göra några test på internet som jag redan har gjort. Jag ska snart ta bort en bild på mickan på facebook för att hon ville det. Påvägen till skolan så träffade jag Erik Hultgren så stod och snackade ltie med honom, han är trevlig! Vi har uppstats när som helst, vi väntar bara å Lena.
Nu måste jag kila, ha de gött people !

i hope you know,

Sista inlägget för ikväll, nu ska jag göra mig ännu en kopp te. Med en as stor kopp, jag gillar't. Men ni får ha de så great. Kissies and hugs

Why live alone, when you can live with me?

Ganska fulfin bild, gillade glittret på ljusstaken!
Tja.
Jag har precis ätigt middag, mamma är int ehemma idag. Så de var pappa som stod för maten, och de vart en favorit i repris som vi kallar de. Potatisbullar och blodpudding. Har inte ätit de på över fem år! sjukt gott var de iallafall, åt ganska många hihi ! Imorgon är de torsdag, vilket betyder uppstats i svenskan och innebandy match på kvällen i järfälla! Jag måste fixa prao snart, brååååådis. Får göra de någon dag då jag faktiskt har tid. Anyway ha en bra kväll

i'm tierd of waiting.

Favorit i repris.

Jag kan spanskan, duktig tjej. kan lite på svenskan, men ska plugga lite till idag. Sami sa att jag skulle prata med Hillevi. En annan lärare, får göra de imorgon. ( så IvI ifall de blir as kass musik, så får vi leva med de (= ) Men iallafall. nu ska jag göra en kopp te, sen ska jag hoppa in i duschen imorgon ska jag ha converse som jag haft hela veckan, sen ska jag ha min tunna vårjacka! Love

I'm missing way to much.

Min kisse. Murre.

PLugget går åt pipsvängen måste jag säga. Tänkte göra lite spanska, sen lite svenska. Om de går. Mailade sami vår idrottslärare och bad om hjälp. Antinge kommer han vara lika sur som alltid mot mig, eller så kanske han är snäll mot mig. Vem vet. Problem har jag och IvI iallafall. :/ Men vi hörs senare. puss

flingor.


Bild på en sjukt bra tjej!

Tjaaa.
Fick sluta tidigare idag, alltså tio över två ist för tjugo över ( ihih ) tänkte käka lite också, sen måste jag plugga idrott. Shit asså.. har så jävla mycket att göra. Nästa vecka har jag Soprov, ett stort ett. Spanska förhör, och svenska grej ( på de jag fick IG på, på provet ) Sick alltså. Men anyway, hoppas ni har haft en bra dag!

juste, So skivan blev slukad av Ebbas dator idag. Ett stort ha !

I cant see today.

Sitter på svenska, och har precis gjort klart min bokrecension!
Känns som m dagen blir lång, vill redan bara hem. Måste plugga idrott IvI. Måste fråga jacob om vafan beat per minute är. Känner mig helt lost i allt i skolan just nu, fick nyss ett IG. Kan de bli värre? fick tre VG VG VG på raken, sen ba IG. Kul. Men iallafall, känner att jag måste träna också, har inte gjort de sen i måndags. Så sticker kanske ut och springer när jag kommer hem. Trevligt.

Långt inlägg för att vara i skolan, men ha de gött vänner.

Old pic

Gammal bild, som jag faktiskt gillade grymt mycket!
sitter med en kopp te, de är reklam på Tv;en, snackar lite på facebook med några foolks. Åt middag för ett tag sen, galet gott var de. Min mamma är ju typ kock * just kidding * nej men hon är bra på att laga mat. Synd att jag inte är de bara. Men nu ska jag tagga. tror de blir sista inlägget.
ha de gött.

Wait.


Bild från Fredagen innan lovet.
IvI, Mickan & Jag. Orkade aldrig baka så jag gjorde en smootihe ist, nu sitter jag och snackar med Ludvig. Dock så äre inte fören nästa tisdag mam,pap & bror är borta, så då är jag friiii! * juuust kidding *

Old you, Old me.

Gammal bild från i höstas då jag hade lugg!

Nu ska jag göra nigerballs. För jag tycker synd om mig själv efter min kassa dag, jag är typ ensam hemma tills nio idag. Så jag ska faktsikt ringa ****** sen. skoja, jag ska ringa Ludvig sen har jag bestämt. Missar alltid när han ringer, sen när jag ringer tillbaka svarar han inte. Så ringer honom sen haha.

onödiga fakta ja jag vet, men jag har inget att skriva. Så baaaie

Greatest.

Lite armband jag hade på mig idag, dem med pärlor är från ellen på min 14 års dag.
Dem med hjärtan är från Guldfynd, och den med nitar är från H&M.
Otursdag idag, och de menar jag verkligen. Eller iallafall eftermiddagen, jag hlakade för mig själv, jag halkade påväg till diamanten, jag slog i tån två gånger, samma tå. Jag hade sämst hårdag, sämst kläddag, uppsvullen mage, Ig på svenska provet, och sen toppen äver I:et, glömde nycklarna i skåpet så när jag var hemma så behövde jag åka tillbaka till skolan. Lyckad dag? ha ..
FAST JAG KÖRDE VÅRSKRIKET IDAG, ÄR DE BARA JAG SOM KÄNNER DE? VÅREN ÄR PÅVÄG GOTT FOLK, SNART SÅ. SNART.

Youre so naive.

bild på mig och IvI från idag, får be om ursäkt för övertecking av ögon, men no kidding såg ut som jag var hög!
haha, men ivi blev söt som vanligt, min muffins.
Men iallafall haha! hejdå

I cant stop this feeling.


Gotiha 2010. kärlek!

Har nyss kommigt hem från träningen, och väntar på att mamma ska duscha klart. Sen ska jag duscha, sen blire te.Fick veta en väldigt tråkig sak på innebandy träningen, vårt lag orminge 94a kommer troligtvis läggas ner. Pga för få spelare, och vi klarar inte att spela på nio tio pers i div ett.

Så de blir troligen ett Damjunior lag, så får vi ta in några 92or eller 93or. Kul de med, med samma lag och så. Men de som gör mig lite ledsen är att Christer och Nina inte längre får träna oss då. Jag menar, vi har kommigt så långt. vi har utvecklats riktigt mycket bara pga Christer och Ninas insats. Fan.. säger jag bara fan!

Nog om det, ska inte besvära er med dessa tankar, blir bara riktigt ledsen. Har spelat innebandy så himla länge med samma gäng, och samma tränare. Ja, men anyway så ska jag och Nicki troligtvis göra något på lovet, vi sak köra våran tradition med skräckfilmer, brukde vara jag nicki & emy. Dock så ser man inte så mycket av emy längre tråkigt nog. eftersom hon inte längre är så mycket på innebandyn. Men kommer iallafall på stört kul!

same.

Samma bild. Gjorde bara om den lite, ska byta om. Sen tar jag bussen som går om en halv timma! Sitter i sommarkläder av någon knasig anledning, nej men provar lite vår / sommar kläder. Längtar som fan. <3

Chockad!

Bild för en tjugo minuter sen kanske.
Sitter och lyssnar på en riktigt bra artist, Måste snart göra mat.Idag är den en och en halv timma innebandy as kul, dock har jag ont i halsen, men de gör väl över? Nu ska jag inte sitta och sluddra, ha de bra sålänge.

Down.

Hejsan!
Har vart hemma en stund nu, kollade på smallville, och små snackat lite med Ludd. Dagen har vart bra, jag har vart väldigt glad. På lunchen gick jag och IvI ut, för att få känna vårvärmen komma sakta in. Hoppas snön försvinner snart, eller jag villa tt den ska försvinna nu. Men drömma har jag inte tid med :) Har inte jobbat ett dugg idag, vi hade tre lektioner har lekt bort alla. Shit.. jag och IvI alltså.

Btw, så snackade jag och IvI om att grilla någon sommarkväll, fatta vad mysigt? grilla, lyssna på musik, snacka, flumma, vara vi? LOVE. Aja, bjuder på en bild från idag, som jag gillade. ( Omgjord )

I know i'm going to fall down, i thought i could fly.

Bild från telegram vägen, på mig och johanna. Vi har känt varandra i snart 14 år. Ganska mycket ändå.
Sitter och lyssnar på en grymt bra låt, som är med i VD. Ja.. jag är beroende. Men de är as bra, och jag är käääääääär. Seriöst, jag älskar det. DE är mycket bättre än as fjolliga Twlight ? :) Nu blire smoooootihe.

Behinde blue eyes

" jag älskar dig, och jag saknar dig som fan, förlåt för att jag har sårat dig & skit, "
Förvirrad. nu är allt upp till dig.

Anyway, sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Ska ner och göra en smotihe tror jag.. kanske. Måste bädda sängen också, förlåt för dåligt bloggande. Men har kollat på VD.
Ha de gött.

jag undrar vad du vill.

sista chansen du får
Det lovar jag.

Utkast: Mars 7, 2010

snygga tjejer. 
Du mördar mig för de där (:
Och de där är just nu.
sitter och lyssnar på suger, länge sen kan jag väl säga. Kom nyss hem, och nu kommer någon mer. Ska städa lite, sen ska jag göra en smootihe. BYE

Something always brings me back to you

Lycka
Solen sken en dag.
Världens sötaste.

i'm watching you breathing for the last time.

Ganska gammal bild (=

Godmorgon Sverige!
Ligger i sängen, vaknade för fyrtio minuter sen. Igår somnade jag vid ett. så sovigt åtta timmar, vilket är bra ! snart ska jag ner och äta frulle, te och verum fil med redberis eller hur de stavas.

Jag hoppas verkligen att jag vinner det där löshåret! Skulle vara en stor höjare i självförtroende. det är sara som har den tävlingen
pöss

I want to be strong.

Jag är förvirrad. Jag tror dig. Förengångsskull.. tror jag dig. Men allt känns så konstigt på nått sätt- " du är den ända " " jag saknar dig " allt du sa. Jag tror på dig. Men de här är fanemej sista gången.

Sitter i min säng som en liten lodis, ska snart ner och hämta B&J. Gött. Chattar med ellen & Ludvig på skype, as trevligt. Har haft en bra kväll, och den är inte slut än. Hoppas jag. är inte lika trött längre, aja.. vi hörs kanske senare.
Btw.. jag älskar ellen

you are nothing.

Bild från förra veckan.
Sitter i min säng, med vindruvor äpplebitar, popcorn och fanta.. en alice kväll helt eneklt. Det känns verkligen som om de är söndag. Nu blire VD. Sitter och snackar med ellen på skype, vi ska rymma.. vi funderar på skåne, eller köpenhamn.

Same misstake


Hemma !



Hej vänner!
Sitter vid min data, men ska snat ner och hämta vindruvor, kanske göra en smootihe. Mitt humör är inte på topp, pga olika händelser och shit. Men what ever, imorgon ska jag troligen vara med min älskling Ellen. Som jagh ar saknat mest!

Veckan har vart tipp topp, ha de great.
pöss

I miss you

Hejsan, hejsan! Ellen som skriver. Har gjort ett litet inbrott på Alice blogg, mohahha. Alice är i Åre och gissa om jag är avis? Vill också åka skidor! Ville bara berätta att jag saknar dig jättemycket och längtar tills du kommer hem. Puss & kram!

RSS 2.0