du e så yea yea wowow


Detta är mina nya profil bild på facebook..
den är puttiiiiig.. gillar den starkt, den visar min snälla sida hahahahhaha. FAST NE. Jag är glad.. som alltid. eller nästan alltid! men nu ska jag ner och hämta cider, shuopp shuopp.

KLAR. Med No;on känns grymt må jag säga. Nu ska jag ta en lång dusch, sen ska jag måla naglarna, härligt. Såg nyss att jag hade ett missat samtal från Simon hedberg, gud.. det var ju inte igår man snackade med honm :s , aja. Vi hörs kankse senare om inte, godnatt.

i will be there


Raderade ett inlägg, hehe..
Ersätter de med de här, just juste.. kom hem för ett tag sen från dammatchen vi vann med 4 - 2, spelade helt fel posetion, typ back? eller bara stå i mitten och passa, och jag är van att springa, eller som marco säger " alice är ju värsta overplayer " Så det var trist. Men i tredje halvlek sket jag i vad danne och danny sa, och körde vänster typ center :) ifall någon bryr sig. Nu måste jag göra klart No;on. KUL.

luggen har bra fjung i sig!


kärlek på min lugg idag!

Ja, det där var väl lite sött.

Awesome.. jag har sämst fotodag om jag ska vara helt ärlig.. hehe, nu ska jag slänga på mig halsduken och dra ut och fota.. utan ellen :'(

jag är awesome..

Jag är typ nästan klar med Tekniken, fan vad skööönt! Har skrivigt as mycket mo hjulet, bra alice BRA ! Så nu ska jag klä på mig, smsa ellen, för jag vill ut nuuu ! :) sitter och lyssnar på min rock lista på spotti, yesyesyes. Mötley crue, alice cooper och Guns N' Roses.

söt!

no more, mr.nice guy


Nu blire till att rå plugga, så jag blir klar med mer än hälften, sen ska jag försöka få tag på snutten när hon vaknar, så vi kan ta vår promenad, annars går jag själv! :) Jag har grymt ont i ryggen, tråkigt nog :( men ska spela match ändå idag.  Sntten fyller ju årimorgon och jag har inte köpt något än, men jag vet vad jag ska köpa. Så det är bra!

i love u guys.

.Musiken spelas i mina öron, tankarna far runt runt i mitt huvud.
Jag har frågor, som aldrig besvaras. Varför? hur? När?
Jag vandrar runt tom, och har ett behov av svar.
Det var vi tre. Nu är det två....+ en. Lite längre bort.
Var vår vänskap svagare än vad vi trodde?
Varför klarar vi nte av det här?
Hur blev det såhär?
När blev det så tomt?

Var vår vänskap svagare än vad jag trodde?
Fan, FAN. Vad jag saknar er.

trash


Ett godnatt inlägg, nu ska jag göra rent ansiktet och borsta tänderna imorgon ska jag sova länge, plugga, ut och fota med ellen ( troligen ) , plugga en gång till, dammatch, och sedan plugga. Fartfylld söndag!
G O D N A T T <3

All that you said.


Jag är lycklig, med eller utan dig. Och i detta fall utan dig, Ludvig Österlund :)
- och var i helvete är mina nötter? ursäkta språket. Glömde berätta om en riktigt rolig händelse i veckan, iv hade vikarie på spanskan i torsdags, galet kul.. han abd mig att spela in ett medlande till hans kompis om vilka som ska fekke och vilka som sa ferre, haha. Det var naaz. Nej nu ska jag inte skriva mer inlägg på ett tag. Fan vad jag älskar den här lördagen har haft as mysigt! =o

i wanne love you




Börajr undra om jag verkligen ska klippa håret kort ..

Sitter och såsar i sängen igen, - inte ok - ska hämta lite cider, och nötter yay. Jag roade mig med kameran, och tröjan jag lånade av johanna är ju galet snygg måste jag säga. :) Ska ha den på måndag tror jag, tisdag, onsdag, trosdag och fredag också! fast ne :) Nej nu ska jag ine babbla, tjenixen.



wooow yee


Musik tipsar!
okej vi börjar med Alice cooper ; Så gal1 bra måste jag faktiskt säga, gillade inte honom förut när mickan visade låtaén / låtarna, för han var läskig.. men sen satt jag lite random och bara lyssnade på musik och inte kollade på spotti grejen, så bra jävlar vilken bra låt. Så såg jag att de var han. Och han är grymt bra.

Mötley crue ; Det är nog ett av favvobanden just nu, som förut jag gillade inte dem heller förut. När mickan satte på låtarna var det typ * suuuuck * , men man blir som man umgås, och jag har insett att jag faktiskt älskar deras musik!

Gund N' Roses ; Vilka gillar inte dem liksom? dem är också ett favvo band, det är nog alla dem här tre. iallafall just nu, tröttnar så smånigom, men har suttigt och lyssnat på de där låtarna i tre timmar nu. haha.. ja de var mina musiktops, hade det bra.


pusspåer.

girls, grils, grils.


Jag älskar bilden, ingen aning varför men den är stencool!
Jag är hungrig. Jag vill ha mat .. mums?
- okej lite seriöst, jag orkar inte göra mer no, var fettaste stolt sen ba FJUPP " pages har stängts ner, " tänker er mig liksom " @@@@slg blbv " ingen glad tjej började tom gråta :') pappa ba " men de är ju bara att skriva om " då kände jag bara ; men HÅLLKÄFTEN!! men nu är jag glad, fast är inte klar med hjulet, och har en massa plugg att göra imorgon som jag måste bli klar med. FAN VAD JAG ÄLSKAR SKOLAN.

herrejesus.




Ja bilder dagan för kanske en timma sen? blogg.se har ju inte funkat :s , ingen aning varför. Jag jobbar på ny header kuligt va? jag har gjort den, ska bara sätta in den. lite Wannabe en annan tjej jag känner förlåra för det alice.. men iallafall, sådär risig är jag nu. Oplattat hår, naz! Sitter och lyssnar på mötley crue, alice cooper ,och Guns N' Roses. Bra band det, förlåt för förra inlägget men jag bara flippade på datorn!

fan vad sur jag är!

JAG HADE SKRIVGT SÅ JÄÄÄÄVLA LÅNGT OM HJULET TYP 500 JÄVLA ORD, SEN FUKKAR PAGES OCH ALLT BARA STÄNGS NER JAG FÅR DAMP NO KDDING! HATAAR MAC JUST NU, FUCK IT ALL!

summer is going to take away the pain.


Tjena. kom hem för typ en halvtimma sen från " jobbe t" , shit asså.. det är inte lätt att träna killar som går i ettan, och tåvan. Hjärnan exploderar. Så är helt slut, jobbigt det känns att behöva göra kalrt hela no'n, och jag har ju kommigt såååå långt! ska typ ta lite nötter, och försöka blåsa liv i hjärnan.


jag undrar vad du tänker nu.


awesome.
Ligger i min säng och såsar, ska snart gå och duscha, ganska najs.
Visste ni att jag inte sminkar mig?, eller conealer ( stavningen ) , men nada mascara, eller nått annat. Det är ganska kul, för typ ett år sen, dränkte jag mig själv i founditon ( men kan inte stava smink grejer! ) och hade klumpade ögonfransar, och nu sminkar jag mig inte ens ! :) nu ska jag duuuscha, och kissa.. fasen vad kissnödig jag.

stay with me .


Den blev suddig, men jag gillar den.
Nu ska jag kolla om de går nått på tv;en om inte, så ska jg sova. Upp elva imorgon, jobba tolv till två med småbarnen, men men.. sen måste jag plugga imorgon, och sen ska jag ha en riktig " ta hand mig själv dag ", shit längtar fan. Men som sagt, godnatt bloggen.
pusspåer.

sjukt..


Jag är trött på att vara ledsen, arg, och besviken. Jag är den jag är, och jag är stolt över det. " i dont give a shit " säg vafan du vill, säg att jag är falsk, och att jag är en player du känner inte mig, så det finns ingen av mina vänner som kommer tro dig idiot :)

i dont know.




Min bästis & jag är c00la.. eller iallafall jag, ( jodå hon e också lite ball ) , jag är helt slut.. grymt trött helt enkelt.
kommer nog bli minst ett inlägg till iallafall! :D


just you and i.

Vissa betyder mer än andra, du är en av dessa " vissa " 14 år med dig. Bästavän!
Kom hem från jojjo ett tag sen ahhaha jojjo. Har haft super kul med henne, vi myste fotade som ni kommer få se mer av senare, kollade film, skojade hade bara ritkigt kul! hahaha.. det var gal1 kul johanna gick ut ur rummet, så hade jag diadem och hippie band, sen tod jag en borste och typ lekte indian, hur töntigt det än låter så var det grymt kul när hon kom in i rummet igen! gud.
Just nu ; Snackar med min broder ellen på facebook och äter ben and jerrys glass! Bättre fredag finns inte, eller?

FLINGOR.

Har kommigt hem från skolan för ett tag sen, sitter och kollar på smallville. Idrotten var väl helt okej, ganska kul. Jag och mickan var negativa och klagade på sammy, tills han blev grymt iritterad. Stannade några minuter och spelade basket med Robin, Max, Greger, Anders & Alex. Som jag sedan hade sällskap med hem, eller på bussen och så. Jag ska käka lite mat, sen måste jag plugga.. kul fredag. Kanske drar till Johanna senare ikväll får se !
Ha det bra, pussen..
( har inga bilder, och nu e smallville slut, och simpsons börjar! )

F R E d a g


Klädval today!

Fastnade inte på bild, men sket i det och la in en riktigt ful bild. :)

samma här.

nu ska jag dra mig till skolan så jag inte kommer försent till provet som jag kommer få IG på.. fuck that.

Hatar skolan ..

Just nu känner jag så, fyfan.. FY-FAN. IG imorgon JÄVLA IG!
godnatt.

Jag känner inte mig, du känner inte dig, därför passar vi perfekt, för jag känner dig som jag känner mig


Min bror borde bli poet!
Har kommigt hem från matchen vann med 3-0 hur bra matchen var, är en annan femma kan man säga! Jag ska strax duscha, sen ska jag läsa igenom skiten tills imorgon. Jag är så rökt -.-

tränigsmatch ikväll


En awesome bild jag tod förut,
Snart ska jag gå ner till bussen om en tio minuter och sen har kag träningsmatch ikvll, tror de är mot ösby? vet inte ritkigt. Men kul blir det iallafall! Jag kan typ so'n * typ * Aja, har typ inte ansträngt mig? sen måste jag göra klart no häftet imorgon. Ha det bra vänner. Pusspåer

cool tjej.


Dissar nu då ;
Snön - jag vill ha sommar nuuu!
Skolan - Dissar skolan just nu, för jag hatar alla prov och läxor.
Att johanna inte kan spela innebandy - LÄNTAR TILLS DU FÅR BÖRJA TRÄNA IGEN PLUFFE.
Kissie & dessie - behöver inte säga mer.


Hissar ;
Mina vänner - det bästa jag har.
Blondinbella - Nog den ända som älskar hennes blogg. My förebild! ;)
Min brors kläder - som tjocktröjan jag har på mig, SÅ GAL1 SNYGG.


Fick lust. :)


kaxigt.







Sådär kaxig är jag just nu.
... inte ett dugg faktiskt :)

feelings.

Jag vet inte vad jag ska börja, för jag vet inte vad jag vill få fram. Det är inte samma sak utan dig, jag är kanske lika glad, jag är lika lycklig. Men när jag kommer hem, finns du inte längre där. Och det är då jag tänker, är det såhär allt kommer vara utan dig? ingen lycka, ingen glädje här hemma som får mig glad. Jag tror aldrig att någon kille har betytt så mycket för mig som du har gjort, du var den jag ringde när jag behävde prata med någon. Du var den jag tänkte på såfort jag blev ledsen. Du var min tillit. Jag är över dig nu, jag har kommigt över dig. Och jag känner mig hel även om vi inte längre är samma. Men som sagt, jag tänker ... är de såhär det kommer vara utan dig. Jag känner inte längre kärlek, bara saknad. Det är ett tomt hål i mig, som inte kan läka fören jag hittat den rätta personen. Ingen fattar, hur svårt det är att komma över någon. Folk säger att dem förstår, men ni vet inte. Förut ,varje kväll låg jag och hade skrivigt ett sms till dig. Som jag tvingade mig själv att inte sicka. Det har blivit som ett beronde att ha dig nära, men jag har inte det behovet längre. Jag undrar bara.. för de är, är inte som ajg vill ha det här hemma. Jag vill ha dig, som min vän. Men det som gör ondast är att veta att det aldrig kommer funka. 2 år, 24 månader. Har vi känt varandra. 24 månader när man säger det, låter det lite enligt mig. Men när man tänker på allt vi gått igenom.. det är stort, för img är det stort och betydelsefullt. Jag vet inte vad du känner, jag har ingen aning faktiskt. För vi har inte snackat på ett tag nu, och det är kanske därlfrjag saknar dig. För jag vill inte förlora dig? även om jag vill att du ska försvinna. Jag måste tänka.. tänka på mina val, jag är så grymt förvirrad.. och de har jag vart hur länge som helst nu. - men som sagt, jag känner inte längre kärlek, men jag känner saknad.  "en sekund blev till år"

torsdag.



Hemsk bild. och luggen ramlade precis ned ,men med dagens facelook.

SÖT. aa fast nej.
Nu måste jag plugga, tjeeeeenare.

till min käraste JULIA

Nu sitter jag bredvid min superduper vackra, underbara JULIA. Jag älskar henne så jävla mycket bara för att hon är så jävla bra!! Hon är såååå jävla snygg också så det är sjukt! JAG ÄLSKAR JULIA HON ÄR ALLT FÖR MIG!!!!

SEN har jag komit på en sak. Jag tror att jag är gay. Eller jag vet att jag är det... för jag tror jag är kär i denna flicka. Julia är allt för mig!


p a n i k

- och vad ska jag ha på mig imorgon. ingen aning, :) Får väl ta nått sista minuten skit imorgon bitti, nu måste jag dricka något. Seen ska jag sova, trött! :) Pusspåer.

Minnen. ( EXTREMT FULA BILDER KOMMER DU SE )


Första bilden på ivI, och det där var första gången jag hade jeans i skolan på grymt länge :)

Ett tag var jag väldigt mycket med leo och fabian

Några kvällar på bovallen

robin var lika söt då som nu :)

Det här var början på min och ankans vänskap :)

Fabian & Leo

Dem igen, de var den dagen leo fick mitt halsband som han för övrigt fortfarande har på sig

Dem kom hem lite random till mig. :)

När vi egentligen skulle jobba med musik grejen, och ursäkta mitt fejs

Jag & Anders har delat många skratt. Plus här hade jag lugg

Jag & min superman <3

Detta är typ första dagen med datorerna.

Och den där är också g1 gammal, men den är cool. :)
Det där var lite av mitt halvår i min nya skola, jag stormtrivs, även om jag ibland önska att jag inte hade bytt. Men det finns inget man kan göra :/ man saknar . Men nu ska jag inte blogga mer just nu, ha en bra kväll så länge. pusspåer.

when the darkness makes you feel so small.



Var ute och fotade snöstormen, men tod bara fram kameran när de inte blåste, man vet ju aldrig hur mycket kamrean tål. Jag ska plugga lite till snart, läsa igenom allt. Sen imorgon när jag kommer hem ska jag kolla på årskrönikan en gång till. Sen på kävllen ska jag plugga lite om klimatmötet i köpenhamn :) kanske inte så roligt att veta, men ändå
pusspåer.

Tråkigt.


Tjena.
Ser ni et ruskiga vädret utanför? inte trevligt alls. Lite små mysigt, men jag vill ha sommar nu. Tror inte jag är den ända som vill det. Sen till anonym, jag har svarat på din komentar om var grejerna är ifrån, haha.. :) sen är jag med i i en tävling här. Jag ska plugga lite till, sen är de lungan.

Svar till Anonym ;)

Anonym ; VART HAR DU KÖPT DIADEMET OCH KJOLEN OCH NÄR OCH FÖR HUR MYCKET !?!?! SÅ SJUKT SNYGGA, SNÄLLA SVARA FÖR DU BRUKAR ALDRIG GÖRD DET.. :'(

Svar;
Oj nu vart det mycket frågor här på en gång! :) Didademet är från glitter, och kjolen frn H&M, jag köpte dem i helgen, kjolen kostade 149 kr, och diademet kostade 80 kr. Tackar ! :) Jag får väl börja svara mera. kraaam.

En falsk lögnare?


Jag tror inte du själv förstår faktiskt, jag fattar inte heller varför du ska lägga dig i? det har inget med diga tt göra. Inget jag gör har med dig att göra. du säger att jag är falsk, att jag är en lögnare. Men fuck that. Jag gjorde fel, både mot dig & mot Robin. Men bara för det betyder det inte att jag inte ångrar det, eller mådde dåligt över det. Men livet går vidare, och jag försöker att inte ta någon skit från dig. Men ändå fortsätter du, har sagt att du inte orkar tjafsa med mig. Men ändå ska du klaga, jag är mig själv simon. Och jag bryr mig inte om du gillar det eller inte. Jag är sån, som kan vara på g med en kille och känna mig riktigt kär. Men nr jag väl blir tsm med den, så.. tappar jag alla känslor. du sa att jag kanske inte borde ha pojkvän då, men hallå vakna? ser det ut som jag har det eller. Jag försöker att komma över en kille som jag alltid älskat, det är inte så jälva lätt som det låter. Du får mig inte att gråta, men du får mig derimot ledsen. För att du ens kan tro sånna här falska saker om dig. I mina ögon är du patetisk. som hittar på massa saker som jag skulle vara, när du inte ens känner mig. De ända vi delade var luft, vi hade inget annat okej? Jag orkar inte lyssna på dig längre, och jag gör inte det heller. Du säger att jag är dum i huvudet, men ge dig förfan.. de är du som har alla IG;en? jag har G i exakt allt. Jag är en stjärna gemfört med dig, så bara gå. Lämna mig bara, för jag bryr mig inte om dig, och du inte om mig. Men att du ens orkar bry dig de är de som gör mig så frusterad, att du orkar skälla ut mig. Du ljuger, hela du är en lögn. Du tror du är så jävla cool bara för att du skryter om dina fyllor och din brudar, så bara tagga ner och låt mig vara. För jag orkar verkligen med dig lngre.
Simon Fant? :S

Darling Darling


tåssingar.

Kärlek på den där maten asså. Kärlek till OST.
Snart blire plugg igen. Tja tja.

Broes before hoes




En bok jag inte ens viste att jag hade, kul! :) Sitter och väntar på att smallville ska börja, super love smallville. Det är nog ett av de bästa programmen som finns.

dagens

Dagens frisyr: Utsläppt och luffigt
Dagens outfit: Just nu sovtröjan
Dagens händelse: Oj vad mycket de har hänt.
Dagens planer: plugga, sova, bli frisk
Dagens köp: nada
Dagens vill ha: Pengar
Dagens dryck: teeeee
Dagens lunch: Borde äta något nu.
Dagens mellis: Inge.
Dagens godis: Ingenting
Dagens humör: Seg, trött, illamående, och kissnödig.


Vart väldigt mycket känslor igår, men nu är jag prima igen, jag sitter i min säng och lutar mot mina stora kudde.
Jag är hemma idag, jag är magsjuk.. fast jag kan inte kräkas så jag rapar hela tiden, och mår illa.
inte så värst kul, men det blir väl till att plugga idag.
Pusspåer

du är min, och jag är din.


Jag är din guzz, och du är min man.
Jag älskar dig, så himla mycket du & jag bror? <3

ge mig sommar.


Bjuder på en grymt härlig bild från skolstarten på Greger, Alex, Robin & Anders. Fan vad jag älskar den här bilden, minns dagen sjukt kul.


Hej hopp vänner..
Jag mår fortfarande sjukt dåligt, varje gång efter jag ätigt nått rapar jag i stupet av ett! Men tror det blir skola imorgon ändå? får se.. Annars blir det pluggdag, we will see. Ingen matte imorgon efter skolan iallafall, öfr jag behöver göra So. Eftersom jag inte gjort så mycket idag. Snackar med Anton å skajp och smsar med Robin. Dricker te också! Vet i vad jag gjorde? jag råkade hälla ut allt te i knät, man ba naaz. Det bräna som satan, nej nu får ni ha en bra kväll. Godnatt. pusspårer.

i keep doing my thing


Jag hatar att plgga, sådärför tod jag lite ego bilder :) 
Sen har jag en fråga eftersom Petra inte kan svara på mejlen tydligen, -.- , så ska man kolla på HELA årskrönikan på svt, eller bara början fattar nada -.- , aja.. mina vänner smsa mig!

- time to change -


En låt jag aldrig tröttnar på, känner igen mig så grymt mycket i texten.



Jag hade lite små tråkigt, så jag ritade och skerv lite random? Asså finns det någon smart människa som vet hur man gör bra saker med photoshop? jag har det i 26 dagar till.. men vet inte hur man gör, haha, klanto. Men får väl fråga gabriell eller någon smart pojke :) nu blir det so plugg. sen ska jag städa rummet så mamma blir glad.

Jävla pucko.


HAHA

Älskar bilden =o

hih

Min outfit today

jo,

?

som ni ser, fastande jag inte på bild idag. Men man måste bjuda på sig själv.

Kärlek till mitt diadem och mitt nitarmband.
- HEJ.
Jag mår inte bra , nej inte alls :( Jag mår sjukt illa hela tiden, ska ta en kopp varm chocklad eftersom det inte blev jätte mycket lunch. Bjöd på lite bilder jag tod för ett tag sen, har tagit mit över en timma att skriva det här inlägget. segt.

*puh*

Att träna är jobbigt, men grymt kul faktiskt. Imorgon måste jag plugga So, men först ska ruben hem till mig. Om de nu blir så, beror på. Jag måste duscha har precis käkat och kommigt hem från träääning.

Hittade en gammal bild, ser ut som mega fjorren.. men ja, det var dagen då jag köpte min älskling kameran.

photobooth




Jag är ganska bra på att vara ego, sen älskar jag mandariner.
Nu måste jag plugga lite mer, har suttigt som en idiot i typ två timmar. Tjadå.

Why.


Jag känner mig så himla patetisk. Nu ärjag där igen, då jag tänker på dig, skriver om dig. Men jag måste.. jag måste verkligen öppna mig för nått. Jag känner mig så kass, som tror att jag behöver dig. när jag egentligen vet att jag inte gör de. Jag blir så arg på själv, att jag inte kan glömma oss. Det är ju de, jag vill ha dig som min vän. Men vi båda vet att de aldrig kommer gå, för du är du. Jag drömde om dig i natt, ja .. töntigt nog gjorde jag det. Ibland gör jag det, och oftast brukar det vara att du säger att du älskar mig. För de är de jag vill höra.. eller ville höra. Den här gången var de anorlunda, du sa inte att du älskade mig. Du sa något helt annat för att försöka såra mig, och jag svarade " jag bryr mig inte " , jag kanske inte bryr mig lika mycket längre. Men jag hatar mig själv för det här, för att jag utsätter mig själv för det här, jag har ett val. Jag har haft det hur länge som helst.. men varför tar jag inte steget ut ur den här galenskapen? För jag vet att jag kan stå själv på mina ben, utan dig. Jag är stark utan dig. Men ändå står jag kvar, ihop kurad, jag är så grymt besviken. Inte på dig, på mig.

Flükkert


Jag har ju som vanligt vart osminkad hela dagen, som vanligt nu tod jag i. Men jag har iallafall inge smink. Har precis käkat chips.. inte bra, men ska ändå pringa två timmar idag så det spelar ingen roll, är inte klar med No'n. Inte bra, inte bra alls.

LILLO



Jag gillar min nya kjol starkt!

Åsikt.

Okej hår. Jag är trött på långt hår, Alla har det. Det är ute enligt mig faktiskt, i två år har jag velat ha långt hår. Men jag är trött på det långa, och jag ska klippa det kort. Som på bilden jag kommer lägga in. Vet att mitt hår är äckligt och lockigt just nu, Men när de inte är lika slitet kommer jag kunna platta det. Naaaz va?

sådär är mitt hår just nu, inte naaz alls, så bye bye långt hår

Jag ska klippa det sådär, bild lånad från google.

the city


Det här är min söta bästis johanna. Läs hennes grymt dålig ( bra ) blogg här
Fan vad grym jag är, klar med lutande planet.. AWESOME

batman.


På idrotten i fredags, Superman, Spiderman & Batman. yes, de är så det är. :)
nu är de musik och teknik som gäller,

bloggtorka

Jag är inte duktig p att blogga just nu! Men jag är så himla trött, och seg hela tiden. Men jag lovar att jag ska bättras, jag har inte så jätte mycket läsare nu heller på min förra blogg hade jag ändå 60 st ungefär, nu har jag runt 35 varje dag . Lite tråkigt, men det är så de är :) Just nu sitter jag och kollar på smallville, vilket är grymt bra. Ska käka lite snart, sen måst ejag göra klart No'n idag. Sen är det innebandy träning gånger två

the one i die with


Zell saves my day *

Förlåt för jg ine har skrivigt så mycket idag, men har ingen lust liksom. Haha snackade med en fransk kille på skype, fan vad arg han blev när jag sa att han inte var min smak, och nana.. shiiiet. Jag ska borsta tänderna imorgon är det skola trotsallt.
Veckan ser ut såhär ;
Måndag - Innebandy x 2.
Tisdag - Ruben ska trolgen hem hit
Onsdag - Matte
Torsdag - Träning
Fredag - Prov -.- och sen anton.

Lycka.


Frågan är om jag skulle klarar mig utan er? Jag tycker om er , så otroligt mycket. <3

FÖÖÖÖÖÖRLÅT.

Har typ bloggat sämst, de har två senaste dagarna. Förlåt för det mina vänner, men jag har haft fullt upp helt enkelt. Kan berätta om gårdagen. Okej, jag vaknar upp lite smått sådär sen vare match som vi för övrigt spelade lika -fan. Men iallafall, sen åkte mamma och jag tilll forum en snabbis käkade, sen hem och duscha.. Sen sktjussa mamma mig och ellen till forum där vi träffade några andra brudar, men vi drog ganska snabbt. Jag köpte en kjol från H&M, ett nitarmad, och ett diadem med rosett på! Värsta shoppingen? Sen drog vi hem till mig, packade min väska och drog till ellen, vi gjorde tacos, och käkade godis. Vi hade det super kul iallafall, vi somnade.. eller jag somnade halv fem, ellen somnade lite innan tror jag. Satt och skajpade med Anton zell i typ två timmar, sen smsade vi. Fan vad jag har saknat honom! Nu bjuds det massa bilder.

Sådär såg jat ut i forum!

Nitarmand och kjol

Rosett

Titta inte på mig, - kolla på snyggingen till höger!

COOOLA

Jag älskar dig!

Alldels för bra

Söööööta

Asg! ;)

Porrigthuh? " aaa fast ne "

Världens bästa vän.

Ja.

Babyface ?

Ganska cool fågel

Fett hardcore

En shäcci bild jag tog

Världens finaste Anton

PLUFFE <3



i will try to make a diffrence.



Sådär sliten är jag just nu INTE NAZZ! Sitter och skajpar med anton, ellen är lite små tierd.. JAg svarar på din komenterar johanna när jag kommer hem, skit på dig! <3

@ ellen place.


Nyss
Vi gör tacos, sen har vi massa godis som väntar oss. hehe.. :) Frlåt för dålig update, men har inte haft tid. Blev lika i matchen.
Peace

snyyyyy tjej


Jag för en minut sen,
Fan vad sliten jag är, Trött som fan, nu ska jag lägga mig på rygg och käka chips. Fett tjockt.
" this is my hoes " haha me lajk anders. Han sa så te mig och IvI. Skön snubbe. <3

Chasing cars


*fniss*

Mickan tycker posen är hardcore, kan ju inte mer än att hålla med ^^
Ligger fortfarande och frossar i mig cola, tur att man ska upp och spela imorgon då. Min mamma är ju för söt egentligen, jag var jätte trött förut, och jag ä inte alls matsugen eller vad man säger, så jag åt inget på middagen, så typ satt jag och blunda. Så kom mamma upp och ba, Alice hur mår du, du vet att du alltid kan prata med mig, finns alltid här för dig älskling. - Man ba VADÅ BÄST? Synd att jag inte kan berätta allt för henne..

Facebook



Ny profil bild, för engångsskull ler jag med gaddarna! :)
jani, jag ska hämta lite cola, sen ska jag fortsätta med min slappkväll! Btw, sitter i shorts ^^

one picture


Från idag, ebbsan tod bilden därför är inte hon med på den!

Bort med den äckliga snön, och ge mig värme!




Var är värmen? Trött på att vara fett med blek
- Ja ni! Jag tar typ massa med bilder, för jag har galet trist och r grymt trött haha! :)
Sitter och snackar med lite random killar på msn, hehe ! nu blire mer ego piiiiiics..

I miss us . " trion "


Dagens klädsel!
Me Lajk, jo. Bruna tights, grått linne, härlig lila tröja, och en svart tjocktröja. Naaaaaaaaaaz

i care


Lite små gullig bild jag nyss tod med webben, trist vet.
Fick nu ett glagande meddelande på facebook av johanna att jag uppadaterar dåligt, hmm.. ska börja blogga mer bara för att sötnosen är sjuk :( Dagen var super, men är riktigt trött nu. Och ligger och segar i sängen,
Imorgon är det match, jippie.

@ ebba












Sitter hos ebbsan, med Lisa, Jessica, Freja & Julia. Dem bakar kladdkaka och scones. Nice det! Jag har inte värsta blogg humöret, så vi hörs ikväll vänner! :)

Ni säger att ni vet, Ni säger att ni förstår. - Men ni vet inget, och ni förstår inte ett dugg.


Jag ska gå och sova snart, eller göra mig i ordning. Förlåt för mitt depp inlägg? men ja, :)

the diary of jane


Vakna upp. Inse alice. Det är inte som de var för två år sen.
Vi faller i samman..

du, du, du, du, du.


Jag hatar det här, hatar att jag är så svag för dig. Jag vet att jag klarar mig utan dig - men varfår går jag då alltid tillbaka till dig?
Tjena! Har rensat lite profil bilder på facebook från typ 77 till 29 :) Så nu är de lite mindre profil bilder iallafall. sitter med en koppte, och har lite små mys med mig själv. Jag vill verkligen ha vår, och mer pengar ^^, Det är helt sjukt. Jag har gått ett halv år i min nya skola, och ett halvår kvar i åttan. Sick alltså! Ni får ha de bra vänner.

one day this world is going to end.


- Man måste lämna de gamla, för att kunna ge plats åt det nya.

Mamma snodde dushcen, kul! haha. nej men får väl duscha efter helt enkelt. Jag har ont i magen, ajsing. Imorgon är det fredag, heleljujaaaa rätt stavat. Sitter och lyssnar på chasing cars. Jag är så himla fundersam av mig, jag sitter verkligen alltid och tänker på saker. Vilket kn göra mig både deprimerad och glad. Men oftast deprimerad, får en tendens att tänka på ledsna saker, tråkigt nog! Okej,nu ska vi inte hänga läpp! :)

There is a lie, in your eyes.


Sad face.

ge mig vår.


Kommigt hem från innebandyn, var väl inte så jobbigt. Fast det var galet kul. eller vi gjorde en övning som gick bra! Jag måste få mamma att vårshoppa med mig. Helt sick asså, fast jag har bestämt att jag ska köpa en kjol! :) Jag har inte så mycket att säga, mer än att jag egentligen måste göra No. Men orkar verkligen inte. Vi hörs, tüffingar.

when the time is't enough.


En tröja jag köpte igår, och klockan fick jag i höstas på min 14 årsdag.

Massa tankar.



Det ni anser som rätt, kanske jag anser som fel.
Det ni anser som kul, kanske jag anser som tråkigt.
Det ni anser som normalt, kanske jag anser som onormalt.
Men alla är olika, eller hur. Men måste ju ta chansen,
och lära känna folk innan man dömer dem.
Man måste acceptera folk, alla är inte som man vill att dem ska vara.
Men de är del i den dära " mogenheten " att kunna inse,
att alla inte är likadana.

Mickan har dragit, ellen kom och plinga på också, sen drog dem på tennis. Och jag ta bussen till innbandyn om en timma, mindre. Så jag kan springa bort allt det jag tryckt i mig. Måste springa imorgon med. Min katt är extremt söt just nu, ligger med huvudet precis bredvid min data.. åå pluppen ! typ jagar mina fingrar, skrattar åt sötisen. Tog en ganska bra bild på hans öga förut, lägger ut den senare.

Mickan, Patrik 1.5, och massa bakelser.

Ja, ni hör ju på rubirken? Mickan sitter bredvid mig. Vi tänkte egentligen plugga, men så blev det inte. Inte än. Lite måste det bli iallafall. Men vi sitter och kollar på film. Vi har Gifflar, Nobless, Kokosbollar, Mazariner och Julmust. tjocka? ja, ganska faktiskt. Lägger in en bild från kameran senare, måste måste åste göra spanskan!

godnatt mina vänner.

som har hittat till den här bloggen! Grattis grttis säger jag bara, imorgon ska jag upp halv nio. Ska vara i hemköp kvart i tio och möte mickan, super! Godnatt.

The diary of Jane


Den sitter jag och lyssnar på, den är grymt fin och bra. Där i från jag fick mitt bloggnmamn flükkert va. Juste vi är lediga imorgon, eftersom vi är as bra. Ska vara med mickan, vi ska plugga, kolla film, äta kötbullar, makaroner, och dricka julmust (y), Sen e det träning, sen är de fredag, sen äääääntligen lördag! Nu ska jag göra te, pöss

hello you


sådär gick jag klädd idag. :)

Mickan and moi

again

Bild från i fredags, så min pose :)

Okej dagen ;
Vi gick till åtta till fyra, eller halv nio men ingen skillnad. Det var segt men överlevde. Hände en sjukt pinsam grej idag. som jag inte tar upp i bloggen, skrattar åt mig själv ist " jag tyckte lite synd om dig när du halka " gulligt! Aja, efter skolan kilade jag och mickan iväg till forum som ni kanske ser? först köpte vi en smootihe, jag smsade lite med oscar. Så ffrågade vi vad han gjorde, och han sa att han var påväg till forum. HAHAHAHAH. gud asså, vi var på H&M när han ringde, och sa det. Så provade jag en tröja. Så snackade vi lite om honom, så när jag öppnade dörren och ba " vi måste skynda oss osv " så står han där och ba, vilken tid ni tar på er. Stängde dörren och blev grymt chockad var as pinsamt, men vi gick runt lite med honom, sen så drog han med sin pappa, och vis atte oss på bibblan i forum och fikade, super mysigt. Även om bilderna visar motsatsen. Sen hdae jag matte,i en och en halv timma, var grymt flummig. Men min privarlärare är grymt rolig så han var lite små flumm han med! ;) Sen messa jag lite med Ludvig mogno österlund,som han heter på min mobil. Och nu messar jag med mitt hjärta ellen. Lovar att fixa designen snarast.
pöss

Efterbliven jag är.

Ny blogg hela tiden, seriöst nu får jag ge mig! Den här stannar jag på nu, ska bara få tillbaka mina läser, blir till att komentera alla andra bloggar haha! :) Desperat ? nej inte alls.
Ska alldels strax fixa designen, ska barafota lite, sen lägga in lite bilder, seeeeeen blire update av dagen.
/ Knasalice, :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0