JAG HAR NY BLOGG

gick in och kollade och folk tittar fortfarande in denna, men BARA SÅ NI VET HAR JAG NY NY NY NY NY NY NY BLOGG

Nu jag bestämt mig!

NY BLOGG HÄÄÄR!
TJADÅ BLOGG.SE, JAG DRILLAR VIDARE PÅ DEVOTE. SOFT.

överspeedade

Jag saknar dig " breeeee " asså shit.
Godmorgon. Vilken ful morgon, nu har jag lust att somna igen. Men jag vaknade halv tio. soft. ska plugga lite nu, sen ska jag nog hämta något att äta till frkuost, annars blir mor min rasande. Men ha de bra. (shiiit måste kissa)

Dont forget to cry.

Töntig bild.
Men blir inge bra idag, hehe. Sitter och smsar lite smått med Robert och Johanna. Jag ska ner och dricka lite te nu, min andra kopp idag. Känner på mig att jag kommer bli fet av te. Om man nu kan de. Har hittat två jätte sköna låtar, lägger in de i nästa inlägg. Ha de gött.

Musik

Dessa låtar är mina favorit, den andra låten är dock lite ledsam. Och den lyssnar jag inte överdrivet mycket på, som dem andra. Grymt bra!

I will fight for u

Två av mina favorit sjalar. Båda är från indien och de är min mors, jag har en till favorit, Men den orkar jag inte lägga ut. Just nu har jag 98 besökare, vi får väl se om de blir över hundra. Man får väl hoppas. Dock kommer nog ingen av dem att stanna, eftersom de är blogg saken som jag länkade igår.

Juste! Jag provade och kollade igenom lite vår/sommar kläder, vilket får mig att längta till palma ännu mer, jag åker om en vecka ungeär. På lördag nästa vecka, kommer missa lite av min prao. Men de skiter jag fullständigt i. Jag har iallafall praon kvar. Men iallafall, ha de bra!

Jag är sämst på att plugga. allvarligt .

Bild från gotiha. Fan vad jag saknar götet. Jag verkligen älskar innebandy. juste jag är nr två.

jag har fett med tråkigt, tänkte prova lite kläder eller något annat. Jag tänkt också göra en lista på vad jag ska shoppa när vi är i palma, en så länge vet jag; Hatt,Glasögonon och skor! sen kommer de säkert bli tröjor, kjolar och klännigar. Får hoppas på att mamma shoppar något åt mig också, eftersom jag bara har 1000 kr, haha sämst. Men ha de bra. Tjingeling.

Den söta saken får tala för sig själv.


its to late to apologize.

Godmorgon!
Vaknade för en halv timma sedan, hade problem med att somna igår. Hmm. De är fint väder idag, ska ut och springa sen. Men först ska jag käka något. Mamma vill att jag äter pizza, men usch. Gillar inte de så mycket. Idag ska jag plugga, imorgon tror jag att jag ska dra till sickla, och gå upp på hammarby backen och fota. Det vore något va? Men nu ska jag gå ner till min bror. Ses

Feels like home

Jag älskar dig bror.
Ska snart lämna datorn och gå och lägga mig, de har hänt.. en del. Som jag inte vill dra upp i bloggen. Men de kommer bli bra, det vet jag. Men iallafall, ha bra kväll.

Gratis besökare.

Något jag tänkte ge en chans, så varför inte testa!

På rymmen

Jag vet att detta kommer bli skit.
Å, de förstörde allt. Skriken. ja, dem kommer.
Jag kommer alltid stötta dig de vet du.
(jagsägerinteettskit)

Förlåt om jag tar ut de på bloggen, men behövade bara skriva av mig. Kommer säkert ta bort de imorgon, eller senare ikväll. Men de kommer bli ett helvete, FAN.

<3

Han har så jävla rätt. kolla videon.

Detta fält måste fyllas i

Min kärlek till redbull (fyfan haha)
Damn i miss u *bruden*

Tjeeeena!
Jag och min bror gjorde mat tillsammans, ja tillsammans. Eftersom mina föräldrar inte kommer hem fören om någon timma. Det blev köttbullar och makroner. Vi delade upp de jag gjorde köttbullarna, han skulle sköta makaronerna. 1. Han läser fel på paketet, " WHUUT 20 MINUTER? " 2. han kollar igen, " nej jaha 4 minuter " Sen när fyra minuter gått, och han häller dem i durkslaget. 3. " eller vänta.. var de verkligen fyra minuter. hehe ojdå, tio var de visst " asså så jävla korkad. Imorgon trodde jag att jag skulle hitt på nått. Men ne, de blev visst inte så. Så jag ska nog ta en plugg dag. Det kan behövas. massivs som ska vara klart efter lovet. en stor suck.
Tänkte kolla igenom lite gamla bilder, och göra ett inlägg med old pics, det blir kul.
fett med långt inlägg. Peace

Hammarby, hammarby

Sitter i robins as mysiga tröja, är sjuuuuukt trött. Men måste verkligen plugga, vi gjorde inte så mycket, var mest med hans lillebror, SÅ SÖT. Men iallafall nu ska jag köra mitt idrottspass, fifan. Känner på mig att jag och IvI kommer faila som fan. Men men.. Sen efter jag gjort de ska jag nog göra en kopp te och göra klart engelskan så är jag färdig med allt. TOPPEN. Ni får ha de bra, medans trötta jag pluggar. hej så länge

jag vet inte hur jag känner

Before the worst - The script.


a man from argentina.

Jag orkar inte sakna längre.
Godmorgon.
Idag är de inte lika fint väder som igår, men fortfarande inte snö och då är jag lycklig. Jag vaknade nyss, så jag ligger i min mysiga säng, och smsar med Robert. Idag ska jag vara med Robin, jag är mega mega trött. Eftersom jag var uppe till halv två igår. Snackade på skype med Emil, Elias, Simon.. och någon snubbe jag inte känner.

Jag ska nog ner och fixa te och gröt till mig, sitta och äta hör uppe. WIHO. Juste jag köpte en ny tröja igår från monki, skulle köpt en randig men den kostade 150. Så köpte en prickig, som kostade 100 itsället, men den var finfinfin. Nu ska jag gå och kissa, pusss

if i lose you one day, i dont know what to do.

Känner mig så himla tom nu. Saknaden är så jävla stor, är glad för din skull det vet du (snörpa). Men jag behöver dig så himla mycket. Tänker på dig hela tiden bror. Du är min andra halva.. (fasen vad du ska vara fin hela tiden)

This is how it should be.

Det du ser, är inte det du vet.

Hejsan hallå.
Sitter med min andra kopp te, är så jävla gott! Hänger lite på BDB hhhahaha. Var tvungen att skratta lite, är jätte tråkigt där. Nu snackar jag med emil också, kuuligt. Men nu ska jag dra, ni får ha de bra i era soffor osv. pössssss

two and a half men.

har sjukt mycket bilder på denna snubbe nu. Kommer nog ploppa in lite då&då.

Sitter i min mysiga soffa och kollar på tv, (blev nyss utskälld av min mor för jag inte ätit lunch) de är rubriken som kollas på, nu ska jag snart gå och duscha. Ikväll är de DH. Vi hööörs.

A beautiful day

Det var fint vid hammarby
Videung, eller vad de heter!
Ludvig var söööt.
Påväg till hammarby.
I love u.
Jag fastnade för den här bilden.
Han är cool. (dock är jag coolare)
Hejsan!
Kom hem från sickla för lite mindre än en timma sen, jag träffade Killen på bilderna, Ludvig. Vi pratade skrattade, och hade de bara bra! Sjukt kul att man kan vara sig själv med honom. Vi snackade om när han börjar gymnasiet i år, och massa. " alice alice.. han är svart, han är svart " Asså det var stört kul. Längtar verkligen tills vi ska ses nästa gång.

Nu snackar jag med ellen, saknar henne så jäääävla mycket.Fast jag fattar varför hon vill stanna, nu har jag inte så mycket mer att säga. Uppdaterar mer senare. pöss

björknäs c


ska snart dra till björknäs och lämna in filmerna jag och jenny lånade i förrgår, sen ska jag osm sagt till sickla. Hoppas jag har turen med mig idag, och att tröjan bara kostar hundra. Då blir jag fet med lycklig. Jag har inte kollat min statisk på jätte långe, men den börjat sjunka. Men jag vet inte vda jag ska göra så den blir rolig igen, haha. Men de kanske är för att de är lov. Vem vet. Men nu är de inte långt kvar fören jag åker till palma med mamma, johanna och stina. Det kommer bli grymt. PEACE

Jag och min vän Anton, är speciella..

Detta är inte seriöst, och vi driver båda två. Bara så ni vet. hehe

Malta 07.

Något jag verkligen gillar med att ha en sån vänskap som vi har, är att se varandra förändras. Det kan man se som något dåligt också, men också något väldigt bra. Jag har sett dig gå från ett "barn" till den du är idag. Jag har sett dig gå igenom svåra tider. Jag har hjälpt och stöttat dig i fem år. Det var ju då vi började umgås! Du vet att jag älskar dig, så behöver inte säga de. Men de känns så himlans tomt utan dig. Glad över att du snart kommer hem. JAG HAR FÖRSTA TJINGEN PÅ ATT TRÄFFA DIG.

It's a boy girl thing.

Bild från igår kväll!
Kollade nyss på filmen som står på rubriken på voddler. Jag tycker faktiskta tt den var bra! Många filmer är likadana " Tönten får den populära " om ni förstår vad jag menar. Men den var bra, tummen upp!
Imorgon ska jag till sickla och fota, (hehe) Kul med lite annan miljö än bara här i Lännersta. Men ha de bra.

<3

Jenny är så snygg.
Hejsan hallå .
jag känner mig stört trött, seg och bara skit. fräsch, nej de är jag inte. Måste duuuscha håret mammmaaaa.. Får lite smått damp här i kanten. Sitter och snackar med en vän till mig, EMIL. (<3) mina inlägg är as töntiga haha, men tönkte faktsikt sluta blogga eller nått om ett tag. Vi får se. hej!

Något som jag borde förstått


sådär ofräsch är jag nu. Mitt dåliga humör kan bero på snön. Idag ska jag inte göra något, trodde jag skulle vara med Robin K, men de var inte fören på onsdag. okidoki. Sitter iallafall i min nya skjorta som är väldigt fin! De ör den på bilderna då. ringden är också ny köpte ju det igår. Jag vill tvätta håret men får inte för mum, för hon tycker att jag tvättar e för ofta. de blir så slitet, men ska köpa ett nytt schampo, Elvital. Det verkar iallafall bra, nu ska jag sätta på mig ett par byxor ist för mjukisar så kanske man ser lite fräschare ut. ha de gött

i wish i was gud.

Ignorera att jag ser ut som en anka.

Hej pch godmorgon.
bara jag som är helt pisst här i stockholm, nacka, lännersta? det snöar. HALLÅÅÅÅÅ. Det var typ vår nyss, all snö var nästan borta. Jag åkte moppe igår, moppe. Fattar ni. Nu snöar de. Är sjukt arg.. ska inte gå upp ur sängen på hela dagen, förutom för att äta och städa. Fick voddler igår av Fredrik (thanks sweetie) Jag gick inte och la mig fören två. Bra alice, hae tänkt att ringa Ludvig vid två, men jag orkade verkligen inte prata tyst. Så då var de ingen idé (om du läser de här, förlåt heh) Men chattae iallafall med Emil ett tag. Men nu orkar jag inte skriva mer. baay

ZZZZZ

Han är fet. Men jag älskar honom ändå
kollar på någon bra film, fortsättningen på den jag kollade på igår innan jag drog till Anders, snackar med Fredrik och Emil fortfarande. tänkte lägga in bilder från kameran, men orkar inte hämta sladden. Sitter och dricker te för typ andra gången idag, brukar dricka två gånger per dag. Men ändå.. ha de bra igen!

You make me happy.

Jag älskar dig!
Massa bilder som vi bjuder på, hehe. Min dag har vart väldigt bra, vart med Jenny hela dagen. Åkt moppe, dansat, skrattat, shoppat. Snacka och massa, underbar dag. Vi tog en sväng ner till vattnet vid åtta, käkade godis och snackade skrattade och hade de bra. Nu  kollar jag på tv, och snackar med Emil! vi hörs. pusss

FISKEN, VIRVELN OCH HACKAN

GODIS,MAT,LÄSK, SKRÄCK(FILM), DANS, OCH MASSA DANS.
Nu ska vi titta på skräckfilm, medans vi äter och dansar. sen ska vi åka ut med moppen en svängis, Sen ska vi kolla på film igen, hejdå!

Webcam.


Bjuder på några tråkiga bilder!
Min buss går om tio minuter ungefär, så ska snart snöra på mig skorna och åka till björknäs, vet inte om de blir någon uppdatering idag, har ingen aning. Men vi hörs iallafall ! Peace

min blogg har blivit tråkig, - haha -

Ser man på statistiken. Just nu sitter jag med mitt hår åt alla möjliga håll och kanter. Jag ska träffa Jenny idag,whioo! Igår så var jag med Anders, drog till honom vid elva, och var hemma halv ett. Vi tog en mysig promenad, bara pratade. Sen satt vi och lyssna på musik. Bildlöst inlägg, för nu ska jag käka FRULLE.
tjaaaadå

Jag saknar min fluff.

Lite längtar jag till skolan då jag får träffa dig igen, (du vet att du är en av dem tre jag kna lita på! ) Hoppas du har de toppen hos Johan, och jag är sjukt glad för din skulle!

Hejsanhallå.
Sitter och tittar på någon film på sexan som nyss började snackar med en pöjk också de är flummigt. Imorgon ska jag vara med Jenny, ska till forum och köpa en skjorta. Sen ska vi väl bara mysa och ha de kul. Länge sen vi var med varandra. Men nu ska vi äntligen ses igen! Ska kanske på middag imorgon, men vill inte följa med. så de är fortfarande oklart om jag behlver eller inte. Men nu ska jag gå ner, koka te. Och hämte påskmust, (jag gillar inte cola, men jag älskar påskmust! ) BAAAY

B&J

Min lodar outfit.
Tröja från bikbok
Mjukisar från (?)
Hejsanhallå.
Sitter och kollar på " how i met your mother " Jag ska inte göra något ikväll heller.. kul tjej. Nej men ingen är hemma, så jag får väl umgås med famlijen (ellerinte) Imorgon ska jag till forum en snabbis, vi ska på middag. Men tror inte jag följer med. Vi ses, pusss

Vad lyssnar jag på för musik?

Det kanske ni har undrat, jag blandar r'tt så mycket. Och många av dem låtarna jag lyssnar på finns inte på spotify, men HÄR får ni min lista. Hoppas ni gillar de. (för de gör jag)

In the end.

Min katt är söt
HAHAHAH. Fett söt liten kille :)
Påsktårtan mamma gjorde
Min släkt. (plus mamma och pappa)
Nu ska jag sätta på mig lite mer jogging kläder, och sticka ut i de fina vädret och springa.
pusss

We have all been there

Jag känner mig som en lodare.. så jag ska nog fixa till mig lite nu, tråkigt. Idag ska inte jag göra något. För jag får typ inte? Mumi ska typ köpa en bikini överdel till mig, de behöves verkligen kna jag säga. Har typ inget att skriva, men skriver ändå. Ha de braaaaaaaa

I tried so hard

Saknad. Saknaden av när de var 'vi'. Dagar med skratt och fettomat. Jag har sagt att vi ska klara ut de här på något finurligt sätt. Det sjukaste är att jag saknar dig, (även om du står bredvid mig). Något har förändras, skulle nog chansa på att vi har. Både du&jag. Men jag hoppas att vi hittar tillbaka till varandra någon fin dag

Hejsanhallå.
Ligger i min säng, och lyssnar väldigt tyst på musik för Jakke sover.. men orkar snart inte lyssna lägre. HE. Ska ner och äta nu, min mage har kurrat ett antal gånger. Pusss så länge

before it dies.

Snabbt inlägg!
min dator dör snart, men tnkte bara säga godnatt. Imorgon ska jag springa och fira påsk med min familj. Sen är de söndag, då åker släkten hem. (skönt) Men ändå tråkigt. Haft en ganska skön kväll trots att jag inte gjorde något. Ha de bra, pusss

Harry potter

Tråkig arg webbcam bild.
Sitter i min soffa och kollar på Harry potter, jag måste vara hemma ikväll tråkigt! Längtar faktsikt tills nästa vecka, då jag ska träffa lite roligt folk som jag vanligtvis inte hinner träffa. Så de ska bli jätte roligt. Jag har bestämt mig för att köpa en tröja från Monki för 100 riksdaler. (påtal om inget dåra) Nej nu måste jag återgå till den braiga filmen! Jag älskar den första Harry potter.

varing för långt inlägg

Min mamma älskade bilden (?)
Hejsanhallå.
Dålig uppdatering idag, japp de vet jag. Men har vart fullrulle idag. Haft de bra idag. Jag vaknade klockan åtta, då jag läste igenom ellens bliogg! (hon har internet nu yees) hon verkar iallafall ha de bra. Jag dushcade och fixade mig. Sen vid tio halv elva så ringde jag ruben och åkte till honom. Först gick vi vara runt men de var tråkigt.

så vi gick he till honom, jag låg typ och sov i hans soffa medans han spelade cod, men sen så fick jag välja att annat spel. som jag tyckte var as kul, något riktigt vulgärt, men grmt kul. Sen blev Ruben irriterad på att han inte fick spela, så vi spelade cod mot varandra. Jag var riktigt dålig i början, första rundan dödade han mig 63 gånger och jag dödade honom 2 gånger. Men blev riktigt glad för dem två gångerna!

Sen blev jag bättre och bättre flr vi spelade så länge. Sen kom Pontus in, han satt och snackade med mig medans vi spelade, ruben trodde att ha skulle vinna sooolklart då, men nej jag gjorde HS och massa på honom. Så då blev han sur igen (fast på ett glatt sätt) Så då spelade han ensam medans jag satt och snackade med Pontus.

Sen kom jag hem, och där var Nisse och farmor. Sen stack jag ut en timma och sprang jätte skönt. Kan nog göra de till en riktigt vana, har vart ute och sprungit två gånger sen onsdags ! Nu ska jag snart slänga mig i duschen och sen ha en bra fredag. Men de får ni också ha, pusssssss

Whats the prolem?

Sjukt gammal bild.
Nu ska jag krypa till " kojs " imorgon ska jag träffa Ruben (igen) ska försöka att inte se ut som en lodare, haha. Såg förjävli ut när jag träffade honom med iallafall. Hejdå

U gave me one good reason

hejsanhallå.
Kom hem för tjugo minuter sen kanske, jag och Ruben gick till hemköp. ( Han tvingade mig ) han köpte sitt jävla godis, sen gick vi hem. Eller jag gick till bussen och åkte hem. As läskigt i boogård kan jag säga, är aldrig där. Så ja de var läskigt, men snackade med a boy som jag ska träffa på Tisdag, och med Ruben i telefon. Nu ska jag titta på tv, och äta nått gott. Ha de bra

dont give up

Försöker få tag på Ruben, för ska kanske till honom. Men han svarar ju inte! Juste var ute och fotade ett tag, ses!

I'm yours.

Jag saknar mitt långa hår, men ändå inte. För de ser inte fräscht ut. Det var ju jätte slitet!

Hejsanhallå dudes!
Min dag har väl vart bra, iallafall i skolan. Men sen har jag vart i forum i två och en halv timma med min mamma och mormor. Trodde att Ruben kunde rädda mig, men mamma tyckte att jag kunde vara hemma ikväll. Annars skulle jag nog vart med honom nu. Me ska ringa honom sen och se om vi kan ses imorgon istället.

Längtar så himla mycket till Palma, vi ska vårshoppa där om jag inte redan sagt det. Men nu ska jag inte tråka ut er, ha en bra torsdag! Och de är VD klockan  åtta idag. HAPPY. ses


GAAAAAH

och nu sken solen in i mitt rum, happiness!

i spell it L-O-V

Bild från i vintras!
Just nu är jag så sjukt lycklig, finner inga ord! Det är lov, LOV! Sen så åker jag till Palma om två veckor, värme. De är typ 20 grader där. Ska vår shoppa, alltså.. så sjukt bra! Dock kommer jag bli av med min praoplats, men kunde inte bry mig mindre. Sjukt glad är jag iallafall. Min mormor komemr snart, så ska fräsha till mig lite. Sitter och lyssnar på lite bra musik.

Min dag har varit as bra, sjukt bra. (dock har jag vart lite dryg idag?) av någon anledning vet inte varför haha! Men hade en lektion idag, fattar ni. EN LEKTION. Sen satt jag i ett fik i en och en halv timma, och vi tjänade 485,50 kroner till klass kassan, shit asså jag och IvI måste vart riktigt söta idag! hah.. sjukt, men iallafall nu ska jag bli lite fräsh som jag sa. Ha de bra pöss!

RSS 2.0